https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Pomurske ceste terjale smrtno žrtev

05.05.2018 ob 22:30  

Danes zvečer se je na regionalni cesti Renkovci - Črenšovci med Gomilico in Črenšovci, zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom.

V soboto, ob 20.50, se je na cesti Črenšovci – Turnišče zgodila prometna nesreča s smrtnim izzidom. Voznik tovornega vozila znamke Renault Trafic izven naselja Gomilice ni vozil po desnem smernem vozišču, ampak je zapeljal na obcestno bankino ter trčil v pešca, ki je zaradi poškodb na kraju umrl. Voznik se je po trčenju s kraja odpeljal.

Zoper voznika tovornega vozila sledi kazenska ovadba. Zaradi suma storitve kaznivega dejanja Nevarne vožnje v cestnem prometu in Zapustitve poškodovanca v prometni nesreči brez pomoči, so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Komentarji

    1. gost
      05.05.2018 ob 23:07 čačkkovič gost

      mogoče što zna ka je tou bilou za nesreče na cesti črenšovci-gomilica, što je bil udeležen v nesreči

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      06.05.2018 ob 8:46 gnijlo sodstvo gost

      NAJBOLJŠE DA SPET DOBI VIKEND ZAPOR ALI DRUŽBENO KORISTNA DELA NAMESTO 20 LET KURČEVA DRŽAVA !!!!!

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      06.05.2018 ob 8:58 Migu Migo gost

      To pa je sramota ka narod še vedno uporablja te facebook strani za radarje v pomurju!Te pa naraod išče stranske poti pa med vožnjo googlajo in ne gledajo na cesto!Žalostno pa je da policaji tu nikoli ne ustavljajo voznike in ne merijo hitrosti ker ta cesta od AC Turnišče in do naselja Črenšovci je smrtno nevarna!S kakšo hitrostjo pa naletavajo z avtomobili v Črenšovce...to bi bila zlata jama za policaje.

      5 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      06.05.2018 ob 13:12 Lulu gost

      Zdaj bi trbelo malo na državo in župane stisnoti ka se napravi kolesarska steza ker tu je resno nevarno se sprehajati pa tudi z koleson se pelati in to vse od takrat kak je avtocesta!

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      06.05.2018 ob 21:54 gost

      Vozin se dosta s kolesom po tej cesti, tu so hitrosti motornih vozil krepko čez stotko, čeprav je največja dovoljena 90.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      06.05.2018 ob 22:19 gost

      Treba narediti plocnike, kolesarske steze in radarje, kot imajo to v Avstriji! Treba postaviti radarje, le to deluje!

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.