https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Gorički nogometni derbi dobili nogometaši Križevec

Križevci, 7.5.2018  

V Športnem centru Križevci je bila v nedeljo, 6. maja od 17. ure dalje, odigrana pomembna tekma 1. MNL med neposrednima tekmecema za vrh lestvice, domačim klubom NK Križevci in gostujočim moštvom NK Goričanka iz Rogašovcev. Nogometni derbi na Goričkem so dobili domačini s končnim rezultatom 2 : 1 (0 : 1 ob polčasu).

 

Križevci : NK Goričanka - 2 : 1 (0 : 1)

Za domačo ekipo sta zadela Vegi Kalamar Aleks v 59. in Šlihthuber Boštjan v 71. minuti. Edini strelec gostujoče ekipe je bil Kutoš Denis v 8. minuti. Dosojena sta bila dva rdeča kartona za NK Goričanko, Mešič Daniel v 52. in Duh Matej 76. minuti, prav tako je bila dosojena enajstmetrovka za NK Križevce.

Tekmo 18. kroga 1.MNL so sodili sodniki Kocbek Tilen, Vrabel Tanja in Tušak Nejc, delegat na tekmi je bil Zver Milan, na tribunah pa se je zbralo okoli 150 gledalcev. Z današnjo zmago so si NK Križevci priigrali trenutno 3. mesto in dve točki prednosti pred nasprotniki v današnji tekmi NK Goričanko, ki je sedaj na četrtem mestu.

Igralci NK Križevci:

Šlihthuber Mihael – vratar, Lainšček Dominik – kapetan, Vegi Kalamar Aleks, Karoli Denis, Pondelek Alen, Vöröš Aljoša, Knaus Martin, Škaper Renato, Šlihthuber Boštjan, Rocner Goran, Vukan Renato, Serec Patrik, Šebök Niko, Sukič Sandi in Hari Tadej.     

Igralci NK Goričanka:

Gjureč Uroš – vratar, Šuša Vito – kapetan, Knap Uroš, Solar Alen, Mešič Daniel, Müller Marsel, Ficko Andrej, Duh Matej, Kranjec Aleš, Šuša Jan, Kutoš Denis, Esterhazy Qirin, Janič Matej, Flegar David in Gaber Marko.

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

 

 

    Fotogalerija