https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ROKOMET

Rokometni veterani Pomurja so merili moči na Hrvaškem

12.5.2011  

Veteranska ekipa Rokometnega kluba Pomurje se je udeležila 11. Mednarodnega rokometnega turnirja veteranov in veterank, ki je potekal od 6. 5. do 8. 5. v hrvaškem Biogradu na Moru.

Na turnirju je nastopilo 12 moških in 6 ženskih veteranskih ekip iz Slovenije, Poljske, Češke, Španije in Hrvaške, ki so bile razdeljene v tri skupine (igrali so vsak z vsakim).

Stojijo (z leve): Anton Buzeti, Dušan Titan, Denis Roškar, Robert Žalodec, Simon Buzeti in Adolf Varga (vodje ekipe in trener),
čepijo (z leve):  Anton Horvat, Izidor Lebar, Alojz Smodiš in Vojko Kuhar.

V odločilni tekmi za napredovanje izgubili

Ekipa Pomurja  je prvo tekmo igrala z ekipo Hrastnika in remizirala (rezultat je bil 13:13), drugo tekmo pa so odigrali proti ekipi Nove Gradiške in tudi na tej tekmi je bil rezultat neodločen (8 : 8).

Tretjo in odločilno tekmo so odigrali proti stalnim nasprotnikom na veteranskih turnirjih, in sicer proti ekipi  Orienta iz Rijeke, ki so jo izgubili z rezultatom 10 : 12. Tako so v skupini osvojili končno tretje mesto, skupno na turnirju pa peto mesto.  Prvo mesto je osvojila ekipa Brna iz Češke, druga je bila ekipa Nove Gradiške, tretja ekipa Orienta, četrta pa ekipa iz Španije.  

    Komentarji

    1. zeli
      12.05.2011 ob 12:05 zeli

      Vidi ti legende ;). Ge so ti časi Pomurke.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. saraa
      12.05.2011 ob 18:47 saraa

      kak pa s klubom kaže? Še obstaja dale ali nej RK Pomurje?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.