https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

Predstavitve oglaševalcev

OLIVER DRAGOJEVIĆ & DUPINI V MURSKI SOBOTI

MURSKA SOBOTA, OŠ I  

Pridružite sem nam ob nepozabnem romantičnem dnevu v Murski Soboti, kjer nam bo veliki romantik, dalmatinski zvezdnik Oliver Dragojevič skupaj z dulpini prepeval vse svoje največje uspešnice in sicer dne 27. maja 2011 ob 20:00 v osnovni šoli 1 v Murski Soboti.

Tega nepozabnega dogodka nikakor ne smete zamuditi.Njegov glas, interpretacijo, pesmi in emocije bodo pomnile generacije Hrvatov in sosedov, seveda tudi Slovencev. Oliver Dragojević. Glasbena legenda. The Voice. Glas. Vzdevek, ki se mu odlično prilega. Eden izmed najbolj poznanih pevcev  in glasbenikov Hrvaške in okolice.  Oliver je bil vedno poseben in drugačen od sovrstnikov. Že kot mali deček je zabaval okolico s svojim glasbenim talentom in petjem. Ta mali deček je zrastel in postal eden izmed najbolj spoštovanih Hrvaških glasbenikov z dolgo uspešno glasbeno kariero.

Oliver Dragojević se je rodil 8. decembra 1947 v Splitu, kjer se je tudi izobraževal in dokončal glasbeno šolo. Njegov prvi javni nastop sega v leto 1967, ko je prebil led s pesmijo »Picaferaj«. Nastop je bil dober, to pa je bil hkrati tudi začetek velikega in pomembnega glasbenega sodelovanja – dolgoročnega sodelovanja med Oliverjem in Zdenkom Runjićem. Njegova uspešna kariera je sledila nekaj let kasneje. »Galeb i ja«, »Skalinada«, »Oprosti mi pape« in »Vjeruj u ljubav« so samo nekateri njegovi antologijski hiti festivalov. Njegove najlepše pesmi v očeh oboževalcev pa si sledijo: »Sve bi da za nju«, »Tko sam ja da ti sudim«, »Moj lipi anđele«, »Kad mi dođeš ti«, »Pismo moja«, »Nevera«, »Trag u beskraju«, »Bez tebe«, »Nedostaješ mi ti«, »Cesarica«, »Lipa moja« in še veliko drugih. V devetdesetih je nekoliko opustil dalmatinske ritme in se usmeril v globalne glasbene trende. Oliver Dragojevič je posnel  mnogo albumov in njegov album »Dvi, tri, rići« je postal platinast z več kot 50.000 kopijami.


PREDPRODAJA VSTOPNIC:

Murska Sobota: CAFEE PARK, POMARANČA BAR( Kocljeva ul. 9, center), KOMPAS POMURJE, OŠTARIJA KAMENŠNICA, TURISTIČNA AGENCIJA KLAS-BTC, MINI RESTAVRACIJA RAJH

Ljutomer: RADIO MAXI, RESTAVRACIJA MITRA

Beltinci: bar ALLO-ALLO

Križevci: GOSTILNA ZORKO

Radenci: BISTRO PARTIS

G. Radgona: BAR JOY

Ormož: RADIO PRLEK

PETROL, BIG BANG, KOMPAS, WWW.EVENTIM.SI, WWW.VSTOPNICE.COM, WWW.KONCERTI.NET, INFO: 01 420 5000

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.