https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

FOTO: 2. Černelavski kros ponovno združil rekreacijo in zabavo

Černelavci, 13.5.2018  

Mladinsko društvo Černelavci je v soboto, 12. maja, od dopoldanskih ur dalje organiziralo 2. černelavski kros, ki je na različno dolgih tekaških progah v okolici, pritegnil številne udeležence.

Letos se je 2. černelavskega krosa udeležilo okoli 150 tekmovalcev, ki so se na tekaške proge podali v kategorijah osnovnošolci, srednješolci ter moški in ženske. Tekaške proge so bile dolge 300 m, 500 m, 5 km in 10 km.

10 km dolgo progo je v moški konkurenci najhitreje pretekel Dejan Preindl, sledila sta mu Boštjan Cipot in Matej Temlin. 1. mesto pri ženskah je zasedla Andreja Gorčan.

V kategoriji tek na 5 km je pri moških slavil Dion Zajmi, drugo mesto je zasedel Anej Cigut, tretje pa Patrik Ukmar. Pri ženskah pa je prav tako na 5 km dolgi razdalji prvo mesto zasedla Katarina Sočič, sledili sta ji Zoja Tot in Tjaša Malok.

Med srednješolci je bil pri moških prvi Luka Kuzma, pri ženskah pa Kim Žerdin. Osnovnošolci so tekmovali v kategorijah po razredih, vsi pa so za udeležbo na krosu dobili lesene medalje.

Mladinsko društvo Černelavci prireditev organizira z namenom kvalitetnega preživljanja prostega časa ter promocije športne aktivnosti in rekreacije. Mlada ekipa organizatorjev je tako ponovno uspela združiti športno-rekreativni dogodek z zabavo in druženjem.

Organizatorji prireditve so pripravili tudi animacijski program za otroke, ki je vključeval gasilske aktivnosti, taborniško mini orientacijo z rodom Veseli veter Murska Sobota in športne dejavnosti med dvema ognjema.

Foto: Mladinsko društvo Černelavci in Pomurec.com

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.