https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ZABAVA

FOTO: Ob 10. obletnici se je v zabavišču Maximus zabavalo ves dan

Murska Sobota, 13.05.2018 ob 17:01  

Zabaviščni del trgovskega centra Maximus v Murski Soboti letos praznuje 10. obletnico delovanja. Ob tej priložnosti so včeraj v 1. nadstropju zabavišča pripravili dan zabave in ugodnih nakupov.

V zabaviščnem in trgovskem centru Maximus včeraj ni manjkalo glasbenih nastopov, animacij za otroke, promocijskih daril ob kolesu sreče in ugodnosti trgovin skozi ves dan.

Najprej so se od 10. ure dalje predstavili mladi glasbeni talenti iz Glasbene šole Murska Sobota, zatem je otroke obiskal pogumni ptiček Poldi in jih popeljal na ogled risanke. Ob 11. uri je sledila brezplačna kino predstava animiranega filma POLDI - Pustolovščina pogumnega ptička.

Za prvi glasbeni nastop je popoldan poskrbel mlad glasbenik Dejan Vunjak ter privabil številne obiskovalce, da so se mu pridružili pri glasbi, petju in plesu.

Po 17. uri je na oder stopila še pomurska pevka Nika Zorjan in z aktualnimi hiti Fse, Fejst pomale, Uspavanka, Nasmeh življenja in drugimi nadaljevala z glasbo in zabavo.

Obiskovalci so vsako uro in v pavzah nastopajočih lahko poizkusili svojo srečo na kolesu sreče z okrog 300 praktičnih nagrad trgovin in zabavišča. Zabavišče v trgovskem centru Maximus je tako ob svoji 10-letnici delovanja obiskovalcem ponudilo mnogo dobrih razlogov za obisk in zabavna doživetja ves dan.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.