https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Iščejo se učitelj glasbe, delovni inštruktor in inštalater strojnih inštalacij

17.05.2018 ob 14:30  

Tudi v tem tednu smo za vas na straneh Zavoda za zaposlovanje izbrali nekaj zanimivejši del.

LEGARTIS,  gradbeno podjetje d. o. o. išče strojnika TGM za določen čas (12 mesecev). Pogoj za zaposlitev je srednja poklicna izobrazba ter vozniški izpit B kategorije. Kandidati se lahko prijavi do 26. maja 2018.

PANORGANIC,  Ljutomer, Spodnji Kamenščak išče agronom – tehnologa za nedoločen čas. Pogoj za zaposlitev je visokošolska izobrazba 2. stopnje ali visokošolska univerzitetna (prejšnja), hortikultura. Od kandidata se pričakuje dobro razumevanje, govorjenje in pisanje angleškega ter nemškega jezika. Prijave zbirajo do  24. maja 2018.

VARSTVENO DELONI CENTER MURSKA SOBOTA išče delovnega inštruktorja v enoti VDC Ljutomer. Pogoj za zaposlitev je srednja strokovna, srednja splošna, lesarska, papirniška, plastična, steklarska in podobna tehnologija. Pogoj za zaposlitev je tudi opravljeno pripravništvo na svojem poklicnem področju, zaželena so široka praktična znanja ter izkušnje na področju lesarstva, poznavanje karakteristik oseb z motnjo v telesnem in duševnem razvoju. Prijavite se lahko do 23. maja 2018.

OSNOVNA ŠOLA GORNJA RADGONA  išče učitelja glasbe za določen čas oz. nadomeščanje odsotnega delavca do 30. junija 2018. Pogoj za zaposlitev je visokošolska izobrazba 2. stopnje, visokošolska univerzitetna (prejšnja) ali izobraževalne vede. Kandidat naj obvlada zahtevno upravljanje z urejevalnikom besedil, delo z preglednicami ter delo z bazami podatkov. Kandidat mora z vlogi z življenjepisom priložiti tudi potrdilo o izobrazbi, potrdilo o opravljenem strokovnem izpitu, potrdilo iz kazenske evidence in potrdilo iz sodišča, da kandidat ni v kazenskem postopku. Prijava je mogoča do 18. maja 2018.

 

VARSTVENO DELOVNI CENTER MURKA SOBOTA išče srednjo medicinsko sestro II v BE Gornja Radgona. Pogoj za zaposlitev je srednja strokovna ali srednja splošna izobrazba, zdravstvena nega in oskrba. Zaželeno je poznavanje karakteristik oseb z motnjo v telesnem in duševnem razvoju. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 22. maja 2018.

CENTER ZA SOCIALNO DELO MURSKA SOBOTA išče strokovnega delavca za področje (eno ali več) za določen čas, oz. do 13. septembra 2018. Pogoj za zaposlitev je visokošolska izobrazba 2. stopnje, ali visokošolska univerzitetna izobrazba (prejšnja)., socialno delo in svetovanje. Pogoj za zaposlitev je tudi opravljen strokovni izpit s področja socialnega varstva ter opravljen strokovni izpit iz splošnega upravnega postopka. Prijava je mogoča do 17. maja 2018.

ZAKLJUČNA GRADBENA DELA IN TLAKOVANJE, Milan Farkaš s. p. išče gradbenega delavca za določen čas (3 mesece). Za zaposlitev zadostuje osnovnošolska izobrazba. Kandidati se lahko prijavite do 6. junija 2018.

KONSTRUIRANJE STROJEV IN NAPRAV Mihael Lešnjek s. p. išče konstruktorja za določen čas (3 mesece). Pogoj za zaposlitev je srednja poklicna izobrazba, strojništvo in obdelava kovin. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 17. maja 2018.

MONTAŽA OGREVALNIH NAPRAV FRANC BUZETI, s. p., iz Bakovcev išče inštalaterja strojnih inštalacij za montažo toplotnih črpalk. Ponujajo odlično plačo in dolgoročno sodelovanje. Kontaktirate jih lahko na info@buzeti.si ali 031 848 692.

 

Več o aktualnih delovnih mestih lahko najdete tukaj.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.05.2018 ob 20:37 gost

      Na sobota info sem zasledil članek in videoposnetek o Radenski in njihovem odličnem vzdušju in kolektivu. Poznam nekaj delavcev iz Radenske, pravijo, da se v kratkem obeta štrajk zaradi nizkih plač pa da se Čehi hvalijo z velikim dobičkom a delavci od tega nimajo nič saj ga ne razdelijo med zaposlene, tudi regres dajo minimalen, slabo plačajo malico še slabše potne stroške, skratka nič dobrega se tu ne obeta, gospa Evelina na videoposnetku pere novinarki možgane, da se kar kadi. Katasrofa.kaj so Čehi naredili z Radenske, ki je bila ponos širše regije. Kak je država lahko dovolila, da so eni navadni lulčki Čehi prevzeli naš ponos Radensko in jo zdaj uničujejo po obrokih, delavci pa iz nje bežijo v Avstrijo. Katasrtofa.

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      17.05.2018 ob 21:18 gost

      PRVO NAJ DELODAJALEC OBJAVI NETO PLAČO PA TE VSE OSTALO PRVO JE PLAČA DRUJGO JE PLAČA ........................................................

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.