https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: V Ljutomeru potekala parada učenja

Ljutomer, 16.05.2018 ob 14:00  

Danes, 16. maja, je na Glavnem trgu v Ljutomeru prvič potekala prireditev Parada učenja.


V maju in juniju bo potekal »vseslovenski« projekt Teden vseživljenjskega učenja (TVU), katerega glavni pobudnik je andragoški center Slovenije. Območni koordinator in izvajalec prireditev za območje Prlekije je Gimnazija Franca Miklošiča. Skupaj  z različnimi organizacijami želijo prispevati k promociji vseživljenjskega učenja.

Osrednja prireditev, Parada učenja, je potekala ravno danes, na Glavnem trgu v Ljutomeru. Na prireditvi se je predstavilo veliko organizacij, ki so promovirala in prikazovala učenje v najrazličnejših oblikah in v različnih življenjskih obdobjih. Sodelujoči so se predstavili na stojnicah, nekateri pa tudi na odru.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.05.2018 ob 7:44 Mateja gost

      Ja parada je bila namenjena sama sebi, nič ljudi, ker se raje izognejo trgu, ki propada. Pa glavno besedo je meja Razkriški pofarbanec? Pa to je za bruhuhu. Olgica pa 2 minuti, ovi pa je som sebi drža guč. Pa dajte ludi moji kan smo prišli

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      17.05.2018 ob 9:31 Prlekus gost

      Večni ma friško forbo! Za ozadje pa posüšeno cimpreso. Vse za samopromocijo.

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      17.05.2018 ob 10:54 siva čaplja gost

      Se spomnim leta nazaj, ko je na enem pogrebu, pri - 18 stopinjah, držal skoraj enourni govor. Ta je res sam sebi lep in pameten. Upam, da se najde protikandidat in ga že tudi končno odpihne. Ta, za razliko od Olgice, sam sebe hvali kako dober je.

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      17.05.2018 ob 11:43 Marko gost

      Vsak pameten župan bi moga sam pri sebi znati kdaj se mora umakniti. Pofarbanec Razkrški si misli, da bo večno. 2 mandata bi moga biti maksimum, ne da si eni mislijo da so večni.

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.