https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

TRENDI

Pomurski nogometaš oddaja luksuzno stanovanje

24.5.2018  

Pomurski nogometaš Dare Vršič, ki trenutno igra pri NK Maribor, preko spletne platforme Airbnb, oddaja luksuzno in unikatno stanovanje v središču štajerske prestolnice.

Zgradba v kateri se nahaja stanovanje je bila zgrajena 1873, stanovanje pa je bilo prenovljeno lani. Notranjost zaznamujejo gole opečnate stene, jedilna in biljardna miza v enem ter kopalna kad v spalnici.

Najem luksuznega stanovanja preko portala Airbnb stane približno 100 evrov na noč, avgusta pa naj bi se cena dvignila na 125 evrov. V ceno je vključeno tudi vso vino, ki se nahaja v stanovanju.

Nogometaš iz Apač naj bi svoje finance vložil v več nepremičnin, omenjeno stanovanje pa tudi prodaja. Za njega želi iztržiti 360 tisoč evrov.

Foto: Airbnb.com

    Komentarji

    1. gost
      24.05.2018 ob 16:53 žungul gost

      Pa toliko ni vredna polovica Štajerske, 360.000 EUR, kaj si te ti ja nor?

      7 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      25.05.2018 ob 10:57 gost

      zahovič pa milanič naj kupita za nogometaše iz bosne pa bo mel keš

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      25.05.2018 ob 11:24 pipi gost

      Ka pa ide v tujino,ka odavle stanovanje?Nej si še zadosta nagrabo?

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      25.05.2018 ob 12:12 gost

      Tak bi ži propal, če se ga nebi Zahovič usmilil, ko ga je letos sprejel nazaj. Ta kriplin pa se je na Maribor poscal pred kvalifikacijami za ligo prvakov, odšel in računal da se dobro proda. Pa temu ni bilo tako in ata Zahovič ga je z obema rokama sprejel nazaj, da si še poba malu zasluži, ko Evropa plača. Šalabajzer polulani.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      25.05.2018 ob 21:46 Goričanka gost

      Za 360tisoč se ge postaven kučo po mojon okuse.. nej pa eno stanovanje v mb... katastrofa ene be rade skos nauč bili najbogatejše... 😠😡😠😡😠

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.