https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

TRENDI

Modna revija Bossbabes privabila številne ljubitelje mode v štajersko prestolnico

 

Ta vikend so se v novem mariborskem klubu Feniks, od blizu in daleč zbrali ljubitelji mode.


Pomurska spletna trgovina Bossbabes, je priredila svojo 1. poletno modno revijo. Na dogodku je nastopilo 10 modelov, ki so v 4 izhodih predstavili večerne obleke, poletne outfite, male črne oblekice in tudi kopalke ter spodnje perilo. Predstavljeni so bili tudi izdelki mojstrice kvačkanja Anite Prevc (Loopart).

Za make up so poskrbeli iz Make up studia Bella by Barbara Visket in Nee Make up Milano Slovenija, za frizure pa Urška Recek iz Frizerskega salona Urška.

Foto: Andrej Kresnik & Slavko Neral

Več fotogravja v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.