https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: V Moravskih Toplicah pričetek Avantime meetinga Slovenija

Moravske Toplice, 02.06.2018 ob 11:00  

V Moravskih Toplicah se je včeraj, 1. junija, pričel mednarodni Avantime meeting v Pomurju, srečanje lastnikov in ljubiteljev ekskluzivnega modela Renault Avantime. 

 

Uvodno srečanje Avantime meetinga Slovenija je že včeraj zbralo lepo število udeležencev, ki so nekaj po 9. uri krenili izpred hotela Livada in s tem pričeli svojo pot po Pomurju. Srečanje bo sicer potekalo na različnih lokacijah v Pomurju vse do 3. junija.

 

Na srečanju se je zbralo okoli 23 vozil, tako iz Slovenije kot iz tujine (Avstrija, Nemčija, Francija, Nizozemska, Madžarska, Hrvaška, Italija, ...). 

Proizvodnja Renault Avantime je obsegala samo 8500 avtomobilov, vozilo je tako kontroverzno že od svojega rojstva. Nenavadna oblika karoserije je mešanica kupeja in limuzinskega kombija visokega razreda. 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.