https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

FOTO: Tek v Rogaševcih privabil številne ljubitelje teka

Rogaševci , 4.6.2018  

V soboto je ob osnovni šoli Sveti Jurij, Rogašovci potekal že 15. rogašovski tek.


Otroški in baby tek se je začel ob 11.00, odrasli so začeli teči ob 13.00. Najboljši tekmovalci so bili nagrajeni z medaljami in pokali. Prireditev sodi v sklop prireditev za Pomurski pokal 2018.

 

Člani so tekli po progi dolgi 6,6km, prvi jo je premegal Tomaž Rep iz Ormoža, sledil mu je Sandor Borbely iz Monoštra, tretji je ciljno črto prečkal Iztok Fister iz Kolesarskega kluba Tropovci. Na enako dolgi progi je med članicami zmagala Anemary Puhan iz Kuštanovec. Premagala je Judit Borbely iz Monoštra.

 

 

Več fotografij v spodnji galeriji...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.