https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Kdaj bodo odstranjene oglasne table?

04.06.2018 ob 17:30  

V času volilne kampanje smo lahko na več mestih videli oglasne table s plakati. Ker pa je volilna kampanja mimo, je čas, da se odstranijo tudi oglasne table, samo vprašanje je kdaj?

Javnost nas je obvestila, da so v bližini černelavskega pokopališča razmetane oglasne table. Sprašujejo se, kako dolgo bo še temu tako?

Čeprav so opazili, da so bile table razmetane že včeraj, morda zaradi neurja, morda namerno, so vseeno mislili, da bodo table odstranjene danes zjutraj oziroma vsaj do 15. ure. Čudijo se namreč, da oglasne table še niso odstranjene, saj kazijo okolico.

 

Vprašanje, kdaj mislijo table odstraniti, smo poslali tudi na murskosoboško Komunalo, kjer pa na odgovor še čakamo.

11. člen Zakona o volilni in referendumski kampanji (ZVRK-NPB4) sicer pravi:
(1) Organizatorji volilne kampanje morajo najkasneje v 15 dneh po dnevu glasovanja odstraniti vse svoje plakate in druge oglaševalske vsebine s plakatnih mest iz 8. in 9. člena tega zakona.

(2) Inšpekcija lokalne skupnosti ali redarstvena služba lokalne skupnosti lahko po poteku roka iz prejšnjega odstavka odredi odstranitev plakatov na stroške organizatorja volilne kampanje in izreče globo v skladu s 33. členom tega zakona. Pritožba zoper odločbo o odstranitvi plakatov ne zadrži njene izvršitve.

Bomo tako razmetane table lahko opazovali še več dni?

Več fotografij v spodnji galeriji...

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.06.2018 ob 18:36 zjjjjj gost

      Vejpa 1. dan je komaj mimo, ka neka delate že paniko v naprej. Brez vezne gluposte

      11 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.06.2018 ob 18:40 digidagi gost

      panika pred volitvami z oglasi pa po volitvah nikaj nači čudno ka ne iščete če je še keri od sds ousto

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.