https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ODBOJKA

FOTO: 1. turnir regijskega tekmovanja odbojke za mlade na mivki

Murska Sobota, 6.6.2018  
V soboto. 2. junija 2018, se je na LABDA BEACH CENTRU v Športnem centru Beltinci zbralo 24 ekip (19 ekip deklic in 5 ekip dečkov), ki so tekmovali na 1. turnirju regijskega tekmovanja za mlade U16 v odbojki na mivki.  


Po opravljenem žrebu ekip se je začelo tekmovanje v obeh kategorijah po sistemu dvojne eliminacije. Igral se je en set do 21. točk na razliko, polfinalna in finalna srečanja pa so se igrala na dva seta do 15. točk in tretjega na 11. točk na razliko. Za sojenje so priskočili na pomoč Teo Broder, Gregor Felkar, Andrej Šiftar in Mitja Pečnik. Vse ekipe so tekom turnirja imele na razpolago brezplačno prehrano in vodo (Radenska) zraven vseh ostalih sponzorskih dobrot (sladoled-Ljubljanske mlekarne, rogljički-7 days, keksi-Mlinotest itd.)
 
Razvrstitev dečki U-16:

1.      Niko Kovačič(Krog-M.Sobota)/Anej Selak(Maribor)

2.      Nik Matko(Braslovče)/Aljaž Vodovnik(Braslovče)

3.      Žiga Hribernik(Ravne na Koroškem)/Kimi Cestnik(Polzela)

Razvrstitev deklice U-16:

1.      Iza Zbičajnik(Braslovče)/Maja Marolt(Braslovče)

2.      Tina Bengez(Maribor)/Taja Natek(Bresternica)

3.      Pia Krajcar(Beltinci)/Kaja Marton(Bratonci)
 
Karavana turnirjev mladik Štajerske/Koroške in Pomurske regije se sedaj seli v Braslovče, kjer bo v soboto, 9. junija 2018, potekal turnir kategorije JUNIOR. Čez 14 dni pa se zopet vrača serija turnirjev v Beltince na LABDA BEACH CENTER, kjer bo potekal prvi turnir v kategoriji U-14 (16. junij 2018). V bodoče pa še pričakujemo turnir za Junior v Beltincih, ki bo 7. julija 2018.

 

Vabimo vse mlade odbojkarje in odbojkarice, da se pridružijo seriji regijskih turnirjev v odbojki na mivki za mlade in pridejo na tekmovanja in druženje na odlično organiziranih turnirjih. Za igralce/ke je  potrebna registracija na spletni strani Odbojkarske zveze Slovenije. Dodatne informacije pa so vam na voljo 031/355-562 (Andrej, regionalni vodja turnirjev) in na FB-strani Društva LABDA Beltinci.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.