https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Išče se fizioterapevt, monter in strokovni sodelavec

08.06.2018 ob 12:30  

Ste brez zaposlitve? Tudi ta teden smo za vas pregladali strani zavoda za zaposlovanje in za vas izbrali nekaj del.


DOM STAREJŠIH OBČANOV LJUTOMER  išče bolničarja negovalca za določen čas (6 mesecev). Pogoj za zaposlitev je srednja poklicna izobrazba, zdravstvena nega in oskrba. Kandidati se lahko prijavijo do 11. junija 2018.

DOM STAREJŠIH OBČANOV GORNJA RADGONA  d. o. o. išče fizioterapevta za določen čas, oz. do vrnitve zaposlene z bolniškega staleža in porodniškega dopusta. Pogoj za zaposlitev je visokošolska izobrazba 1. stopnje, ali visokošolska strokovna (prejšnja). Prijave zbirajo do 9. junija 2018.

LEGARTIS, gradbeno podjetje d. o. o. išče gradbenega delovodjo za določen čas (12 mesecev). Pogoj za zaposlitev je srednja poklicna izobrazba, gradbeništvo. Kandidati se lahko prijavijo do 6. julija 2018.

POČIVALIŠČE NA MEJI, podjetje za gostinstvo, trgovino, menjalniške in ostale storitve d. o. o.  išče kuharskega pomočnika za določen čas (4 mesece). Pogoj za zaposlitev je nižja poklicna izobrazba. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 16. junija 2018.

VELDEN, montaža in druge storitve d. o. o. išče monterja za določen čas (36 mesecev). Pogoj za zaposlitev je nižja poklicna izobrazba ter znanje branja načrtov.  Prijavite se lahko do danes, 8. junija 2018.

RIČI TISK IGOR KUEPLEN s. p. išče osebo za oblikovanje in tiskanje za nedoločen čas. Pogoj za zaposlitev je srednja strokovna ali srednja splošna izobrazba. Prijave zbirajo do 4. julija 2018.

GLASBENA ŠOLA MURSKA SOBOTA išče osebo za poučevanje plesne pripravnice in baleta za nedoločen čas. Pogoj za zaposlitev je visokošolska izobrazba 2. stopnje ali visokošolska univerzitetna (prejšnja), glasba, ples, dramska umetnost. Kandidat mora ob prošnji priložiti potrdilo iz kazenske evidence, da ni bil pravnomočno obsojen zaradi naklepa kaznivega dejanja, ki se preganja po uradni dolžnosti na nepogojno kazen zapora v trajanju več kot 60 mesecev in potrdilo da ni bil pravnomočno obsojen zaradi kaznivega dejanja zoper spolno nedotakljivost. Kandidat naj priloži svoj e-naslov za namen obveščanja, življenjepis in dokazilo o izpolnjevanju predpisanih pogojev za delo. Prijavite se lahko do 10. junija 2018.

 

AVTO KRKA LE, trgovina, servis, zastopstvo, d. o. o. išče referenta I za določen čas, 12 mesecev. Pogoj za zaposlitev je srednja strokovna ali srednja splošna izobrazba, ekonomija. Od kandidata se pričakuje urejenost, komunikativnost, resnost, prijaznost. Zaželen je opravljen izpit iz splošnega upravnega postopka, opravljen preizkus usposobljenosti za referenta registracije vozil, poznavanje uporabe računalniških programov MS Office. Potrebna je tudi priložitev potrdila o nekaznovanju. Prijave zbirajo do 18. junija 2018.

E CENTER, trgovina, servis, zastopstvo, d. o. o. išče referenta II za določen čas (12 mesecev). Pogoj za zaposlitev je srednja strokovna ali srednja splošna izobrazba, ekonomija. Od kandidata se pričakuje urejenost, komunikativnost, resnost, prijaznost, pripravljenost za delo v timu, poznavanje uporabe računalniških programov MS Office. priložiti je potrebno potrdila o nekaznovanju. Prijave zbirajo do 18. junija 2018.

OSNOVNA ŠOLA IN VRTEC APAČE, išče spremljevalca gibalno oviranih učencev in dijakov. Pogoj za zaposlitev je srednja strokovna ali srednja splošna izobrazba, splošne izobraževalne aktivnosti/izidi. Prijavi je potrebno priložiti potrdilo o nekaznovanosti ministrstva za pravosodje, dokazilo o končani izobrazbi, ter izpis delovne dobe iz zpiz-a. Prijavite se lahko do 11. junija 2018.

OBČINA ODRANCI  išče strokovnega sodelavca za določen čas (9 mesecev). Pogoj za zaposlitev je visokošolska izobrazba 1. stopnje ali visokošolska strokovna (prejšnja), poslovne in upravne vede. Prijavite se lahko do danes, 8. junija 2018.

GLASBENA ŠOLA MURSKA SOBOTA išče učitelja flavte za določen čas oz. od 1. 9. 2018 do vrnitve delavke. Pogoj za zaposlitev je visokošolska izobrazba 2. stopnje, visokošolska univerzitetna (prejšnja), glasba, ples, dramska umetnost.  Kandidat mora priložiti potrdilo iz kazenske evidence, da ni bil pravnomočno obsojen zaradi naklepa kaznivega dejanja, ki se preganja po uradni dolžnosti na nepogojno kazen zapora v trajanju več kot 60 mesecev in potrdilo da ni bil pravnomočno obsojen zaradi kaznivega dejanja zoper spolno nedotakljivost. Kandidat naj priloži svoj e-naslov za namen obveščanja, življenjepis in dokazilo o izpolnjevanju predpisanih pogojev za delo. Prijave zbirajo do 10. junija 2018.

 

Več o prostih delovnih mestih si lahko ogledate tukaj.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      08.06.2018 ob 17:05 lük gost

      Ovi v Ljutomeru Panorgaik išče sužnje za brati česnek

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.