https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Google bo znova začel s snemanjem cest, vračajo se tudi v Pomurje

Murska Sobota, 15.06.2018 ob 10:00  

Pomurske ceste za storitvi Google Street View in Google Maps so že posnete, vendar pa se družba znova vrača na snemanje.


Snemanje bo trajalo 2 meseca

Družba Google je obvestila, da bodo znova začeli snemati slovenske ceste za izboljšanje storitev Google Street View in Google Maps. Njihov namen je tokrat pridobiti posodobljene podatke o povezovalnih cestah med slovenskimi kraji, snemanje pa se bo začelo 15. junija. Trajalo bo nekje do konca avgusta, podrobnejše podatke o lokacijah voženj googlovega avtomobila pa lahko najdete na naslednji POVEZAVI.

Foto: Google.com - Avtomobil s kamero za snemanje

Varovanje podatkov

Pravna podlaga in ukrepi za varovanje podatkov ostajajo enaki, kot ob prvem snemanju in vključujejo standardno zameglitev obrazov in registrskih tablic ter podobno. (3. odstavek 10. člena Zakona o varstvu osebnih podatkov oz. 6.f Splošne uredbe o varstvu osebnih podatkov.)

Posamezniki, ki bi želeli več informacij, se lahko obrnejo neposredno na družbo Google.

Foto: Google.com - Zemljevid pokritosti evropskih cest za storitvi Google Street View in Google Maps

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.06.2018 ob 10:31 gost

      Včeraj se je ta avtomobil peljal skozi Veščico.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.