https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Občina Puconci pripravila sprejem za najboljše učenke in učence

Puconci, 20.06.2018 ob 19:20  

Na Občini Puconci so v sredo, 20. junija, ob zaključku šolskega leta 2017/2018 pripravili slavnostni sprejem za uspešne učenke in učence, ki so več let dosegali odlične rezultate.

Uspešne učenke in učence Osnovne šole Puconci je v sejni sobi na Občini Puconci sprejel župan Ludvik Novak ter jim v nagovoru iskreno čestital za večletno doseganje odličnih rezultatov in vidnih dosežkov na tekmovanjih ter s tem predstavljanje šole, kraja in občine preko meja lokalne skupnosti.

Kot je še dejal, so se mladi zaradi gospodarske krize v preteklih letih tudi na območju Pomurja nemalokrat izseljevali zaradi iskanja službe in boljšega življenja. Vendar se z gospodarsko rastjo, novim investicijami, boljšo prometno infrastrukturo ter tudi z izobraževanjem razmere na področju zaposlovanja izboljšujejo tako v Občini Puconci kot širše v Pomurju. Obenem je povedal, si želi, da bi se po končanem izobraževanju na srednjih šolah in kasneje zaključenem študiju vrnili v domače kraje ter s svojim znanjem in odličnostjo prispevali k nadaljnjemu razvoju krajev v Občini Puconci.

Čestitkam se je v govoru pridružila tudi direktorica Občinske uprave Občine Puconci, predvsem pa jim je zaželela, da se na svoji nadaljnji izobraževalni in poklicni poti najdejo ter da si bodo zatem našli tudi takšno službo, v katero bodo vsak dan šli z veseljem in v kateri bodi zadovoljni.

Uspešnim učenkam in učencu je v govoru čestital tudi ravnatelj Osnovne šole Puconci, Štefan Harkai. Kot je izpostavil, je zelo vesel, da so lahko bili učitelji in strokovni kolektiv Osnovne šole Puconci del njihove dosedanje zgodbe o uspehu ter jim nudili odlične pogoje in možnosti za razvoj. Uspešno izobraževanje in kariero ter osebno zadovoljstvo jim je zaželel tudi na nadaljnji življenjski poti. Govor je zaključil z mislijo, da odlične ocene v življenju niso vse, ter da je pomembno da smo tudi zadovoljni in srečni.

Čestitkam ravnatelja osnovne šole Puconci so se pridružili tudi razredničarki in sorazrednika zaključnih razredov ter pomočnik ravnatelja. Zaželeli so jim naj jih znanje in odlični rezultati ponesejo naprej in doživijo svoje sanje, predvsem pa da so uspešni, zdravi in srečni v življenju.

Po slavnostnih govorih sta župan Občine Puconci in direktorica Občinske uprave učenkam in učencu podelila priznanja in nagrade za dosedanje uspešno izobraževanje ter vidne dosežke na tekmovanjih. Za zaključek slavnostnega sprejema je pred zgradbo Občine Puconci sledila skupinska slika kot spomin na uspešno prehojeno osnovnošolsko pot ter z željo za vse dobro na nadaljnji življenjski poti.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.