https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

V Ljutomeru rokometno igrišče, v Babincih posodobitev komunalne infrastrukture

21.06.2018 ob 8:09  

V sredo, 20. junija 2018, je ljutomerska županja mag. Olga Karba skupaj z direktorjem družbe Legartis d.o.o. Matjažem Hozjanom podpisala pogodbo za izgradnjo komunalne infrastrukture v naselju Babinci in za z izgradnjo rokometnega igrišča pri Športno izobraževalnem centru (ŠIC) Ljutomer.

Komunalna infrastruktura v naselju Babinci

Projekt zajema izgradnjo fekalne in meteorne kanalizacije, rekonstrukcijo vodovoda, izgradnjo javne razsvetljave in asfaltiranje občinskih cest. Pogodbena vrednost del znaša 1.521.048,17 evrov. Rok končanja del je 20. november 2018. Za izvedbo projekta je ljutomerska občina predvidela najetje kredita v višini 500.000,00 evrov.

Rokometno igrišče pri Športno izobraževalnem centru (ŠIC) Ljutomer

Vrednost projekta je 48.332,35 evrov, Občini Ljutomer pa so bila dodeljena sofinancerska sredstva v višini 13.125 evrov. Rok končanja del je do 31. julija 2018. Poleg izgradnje rokometnega igrišča v asfaltni izvedbi, ki bo namenjeno tudi igranju malega nogometa, bodo postavljene še klopi ob igrišču in koš za smeti.

Foto: olgakarba.si

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.06.2018 ob 11:43 prst v ta zadnjo iz cezanjevec gost

      o novi župan je tudi na sliki

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.06.2018 ob 8:00 prlek gost

      Spet en predvolilni bonbonček. Se vidi, da se volitve bližajo v Ljutomeru in okolici se že vse gradi in obnavlja za kar štiri leta ni bilo potrebe. Upam, da se ta praksa z novo izvoljenim občinskim svetom in županom- županjo spremeni. Tisti ki so nato opozarjali v svetu so bili ničvredni sedaj pa se izvaja prav to na kar so govorili. Dela pa se prav nasprotno in kaj se naredi se naredi na hitro in z vprašljivo kvaliteto saj do volitev bo zdržalo.

      12 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      22.06.2018 ob 12:20 Franc gost

      Tak je drugo ne ve kak se hliniti cas je za zamenjavo. Proslava je bila odraz, samo tisti so bili ki so mogli iti tricetrt dvorane prazne fuj. Bote vidli kaka slamastika bo s Taborom. Niti ne ve da so bili tabori politicnega shoda...zaj pa tiho dela saj cemo s kom raja pa sprasuje in se nic ne ve. Je to županja? Prosim vas lepo

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      22.06.2018 ob 12:24 Mari gost

      Bilo kdo bo, bo bojsi od nje. Ce clovek goji zamere in sovrastvo kot ona, se mu ne pise dobro. Prevec hudega je naredla nasi obcini.vnicila jo je na celi crti.

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.06.2018 ob 18:10 Resnica gost

        Franc, Mari- dobronamerno: Srce osvobodi sovraštva, glavo osvobodi skrbi, živi preprosto, ponujaj veliko, ne pričakuj preveč...karkoli boste dali življenju, boste dobili nazaj, sovraštvo, ki pride iz vas se vam bo nekega dne vrnilo...Je pa tudi res, da ljudje, ki te sovražijo, te delajo močnejšega. Pa vse dobro obema.

        3 5 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      22.06.2018 ob 12:36 Prle gost

      Kda pa de mela otvoritev wc-ja??? Ha ha ha

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      23.06.2018 ob 0:01 taborsko mesto gost

      Za ŠIC-om je bila predvidena ureditev igrišč na prostem. Igrišče za nogomet-rokomet, igrišče za odbojko in igrišče za košarko, kot je nekoč bilo za Partizanom. Vrata odzadaj bi bila odprta, da bi igralci imeli stvari v garderobah in imeli dostop do sanitarij. ŠICBse je nredil in menjala se je oblast na občini. Od vsega načrtovanega ni bilo nič. Pred štirimi leti je potem županja tik pred volitvami na horuk naredila montažno igrišče za košarko in za rolarje. Totalna katastrofa. In sedaj spet pred volitvami dela na horuk še eno igrišče. Csak tak prostor se ureja celovito in premišljeno. Če delađ vedno pred volitvami nekaj na hitro ve,o za kaj gre. Denar se porabi neučinkovito, ker se stvari ne uredi, kot bi bilo treba. In tudi pozneje je zelo težko stvari urediti celovito, ker določene stvari ne stojijo tam, kjer jim je mesto. Lotmerk zbudi se. Če bo ta iz Cezanjevec župan potem se nam ne piše nič dobrega. Kot bi dva berača palice menjala. Ali z dežja pod kap.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      23.06.2018 ob 7:29 Franc gost

      Kdo pa de jega vola? Alesa? Pa daj no mir kmeta od kmeta najbtan tudi ostone

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.