https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Murski Soboti uradno otvorili festival Soboški dnevi

22.06.2018 ob 6:05  

Na najdaljši dan leta 2018, so v murskosoboškem gledališču Park s proslavo ob dnevu državnosti, otvorili festival Soboški dnevi 2018.


Čeprav bo dan državnosti komaj v ponedeljek, se je proslava odvila že v četrtek zvečer, saj prve dogodke v sklopu festivala Soboški dnevi lahko pričakujemo že v petek.

 

Po uvodnem, pozitivno naravnanem nagovoru župana mestne občine Murska Sobota, so ušesa zbranih obiskovalcev pobožale melodije pevskega zbora OŠ III Murska Sobota in vokalne skupine Katice. Prvi so prepevali nekoliko bolj igrive pesmi z mladostniško energijo in tematiko, slednje pa so pele ljudske pesmi iz vseh koncev Slovenije, med drugim tudi “Ne orji, ne sejaj” in “Moja palica je trda.” Posnetek slednje lahko poslušate na spodnjem posnetku.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.06.2018 ob 11:38 gost

      Super je,da bo vsak dan dež ha,haaaaaaaaaaa

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      25.06.2018 ob 13:03 Xy gost

      Me prav zanima , koliko to stane , baje da se Severina pod 20.000,00 eur ne meni , pa če že kruha ni , te so naj vsaj igre , jebeš ti luknjaste ceste , dotrajano kanalizacijo , brezposelnost itd.. kak dugo še ?

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.