https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V Murski Soboti zbirajo sredstva za Julijana

Murska Sobota, 28.06.2018 ob 9:30  

Julijan Peterka je 6-letni fantič iz Cankove, kateremu se je pred dvemi leti svet ˝postavil˝ na glavo. Če starša nebi pravočasno posredovala, ga danes nebi bilo več med nami. Po srčnem zastoju in kasnejših zapletih je utrpel poškodbe možganov, ki so nekoč razigranega in neutrudnega fantka priklenile na posteljo. Danes se Julijan uči vsega, kar je nekoč že vedel. Uči se govoriti, jesti in hoditi. Le neutrudnima staršema in seveda svoji trmi se lahko zahvali, da mu počasi uspeva. Kljub vsemu Julijan in njegova starša prosita za pomoč. Spodaj si preberite Julijanovo strnjeno zgodbo in donirajte, koliko je v vaši moči. Vse prispevke bo prejela družina Julijana. Denar bodo porabili za pripomočke, ki jih Julijan čim prej potrebuje.

Julijan potrebuje našo pomoč!

V petek, 29. junija 2018, med 10:00 in 19:00 v Maximusu Murska Sobota na stojnici blizu trgovine Spar, zbirajo prostovoljne prispevke za nakup nujnih medicinskih pripomočkov, ki jih Julijan potrebuje za komunikacijo s staršema in delovne terapije doma.

Več o Julijanovi zgodbi, ki jo je napisal njegov oče Peter si preberite tukaj.

Julijan je premagal smrt in zdaj se vztrajno trudi, da dane mu naloge izpelje. Ob tem postaja vedno bolj pozoren. Samostojno obrača glavo, bolj dopušča tudi gibanje velikih sklepov. Zaznani pa so že lastni spontani gibi nog. Pri tem mu zelo pomagata ravno trenažer in komunikator, ki bi ju potreboval tudi doma. Ravno zaradi teh dveh naprav se obračam na vas, ker z ženo Matejo potrebujeva pomoč pri nakupu, kajti sama ne moreva v celoti financirati obeh pripomočkov. Zato sva se odločila, da bova poiskala pomoč pri dobrih ljudeh. Zavedava se, da najina prošnja ni skromna, toda ker je nujna za Julijana, ta pripomočka potrebuje zdaj, nama drugega ne preostane. Prostovoljne prispevke lahko nakažete na TRR Društva zvezdni otroci: SI56 6100 0000 8103 145 s pripisom za Julijana in sklicno številko: SI00 2012.

 

Za izkazano pomoč se vam že vnaprej iz srca zahvaljujeta! Peter in Mateja

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.