https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Donacija semen za ožitivev vrtičkov

 

Podjetje DM bo posameznikom, ki jih je prizadela junijska vremenska ujma, podarili 36.500 vrečk. Natančneje bodo podarili 28 različnih sort zelenjave in cvetlic za vrtičke v vrednosti 21.000 evrov. 

Pri podjetju dm se zavedajo družbene odgovornosti do lokalnega okolja, v katerem poslujejo. Zato bodo posameznikom, ki jih je prizadela junijska vremenska ujma, podarili 36.500 vrečk 28 različnih sort zelenjave in cvetlic za vrtičke v vrednosti 21.000 EUR.

Junijska neurja so uničila nemalo obdelovalnih površin in ob pridelek spravila številne Slovence. Njihovo stisko razumejo pri podjetju dm, zato jim želijo pomagati po svojih najboljših močeh. Da bi oživeli čim več poškodovanih vrtičkov, so se odločili za donacijo semen prebivalcem tistih krajev, v katerih je toča povzročila največ težav. V izbranih dm prodajalnah na Dolenjskem, Štajerskem in v Prekmurju bodo razdelili 36.500 vrečk 28 različnih sort zelenjave in cvetlic. Tine Bone Kovačič, prokuristka dm drogerie markt Slovenija, je ob tem povedala: »Zavedamo se, da so marsikateri posamezniki ostali brez številnih pridelkov, zato smo se odločili, da jim darujemo semena in na ta način pripomoremo k premagovanju stiske, ki je posledica preteklih neurij. Vse tiste, ki jim je neurje povzročilo kakršnokoli škodo, vabimo v izbrane prodajalne, v katerih bodo prejeli semena in tako oživili svoje vrtove. Tako se bodo lahko v kratkem, kljub težavam zaradi vremenskih razmer, veselili svojih pridelkov.«

foto: DM

Seznam prodajaln, v katerih so na voljo semena, in preostale informacije so objavljeni na https://www.dm-drogeriemarkt.si/pomagajmo-vrtickom.