https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ZABAVA

FOTO: Danijela v Motovilcih poskrbela za noro gasilsko noč

Motovilci, 08.07.2018 ob 9:00  

V soboto se je v Motovilcih odvijalo nočno gasilsko tekmovanje na katerem je bila glavna zvezda večera hrvaška pevka Danijela Martinović. Družbo pa ji je delala domača glasbena skupina Zlata žila.


V soboto, 7. 7. 2018, se je pri gasilskem domu v Motovilcih odvlio že 20. tradicionalno nočno gasilsko tekmovanje. Gasilci so se med seboj pomerili v tekmovanju z motorno brizgalno in v metu torbice v začrtan krog. Skupno se je tekmovanja udeležilo 24 gasilskih enot, od tega 15 moških in 9 ženskih. Pri članicah so slavile PGD Bodonci, pri moških pa je čast prvega mesta pripadla članom iz PGD Šratovci.

Za dobro glasbo in odlično vzdušje je skozi celoten večer skrbela supina Zlata žila, kot glavna zvezda večera pa je s svojim glasom in stasom za noro zabavo poskrbela hrvaška glasbenica Danijela Martinović

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      08.07.2018 ob 11:02 gost

      Nedaj Bože, ka bi v soboto zvečer bilo v Prekmurju nekaj požarov. Vsi gasilci so namreč takrat po naši pokrajini popolnoma "odsotni", so pa prisotni na hrvatskih žurkah. Sprevrženo z zdravo kmečko pametjo.

      7 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      08.07.2018 ob 12:39 gost

      prekmurci brez hrvaških glazbenikov nemote biti veselica zdaj de pa jelena rozga v ropoči 27 in isto kak njihova reprezetanca

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      08.07.2018 ob 13:02 gost

      Kaj na goričkem sploh poznajo slovensko glasbo, še nisem zasledil, da bi tam gdo nastopal razen hrvatije. To goričko ni ne slovenko ne prekmursko, to so pohrvateni ljudje, ki se sramujejo slovenščine pa slovenskih bendov, jaz ne vem kaj še sploh iščejo v sloveniji, če se nimajo za slovence in poslušajo samo skozlani balkan, ta pokrajina je še vedno v osemdesetih, ne grejo v korak z časom, obstali so v Jugoslaviji in še zdaj ne najdejo poti iz nje. To sodi v rubriko saj ni res pa vendar je. Goričko-Sao Hrvatska Krajina naslednjič vam bom pisal v vašem domačem hrvaškem narečju, ka me boste bole razmili.

      15 21 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      08.07.2018 ob 14:42 Budala gost

      Gost tak be te počo za vüjo če be znal što se tak ka be se te marija prikazala

      7 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      08.07.2018 ob 15:58 gost gost

      Pa ka tao Zlato žilo telko vabite špilat pa toga Denisa pa dajte si mer! Tou cviljenje pa spilanje na klaviature odpade! nema poslusa enostavno povedano. Vupan ka k sebe pridete pa tej več ne zovejte ka samo cvilijo😂😂

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      08.07.2018 ob 16:48 gost

      dobri ansmbli so zasedeni te pa ka dobiš boljše ka bi pozvali ove cigane s pušče ka so špilali na soboškon poletji pa naj bi nam cigani špilali tolko

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      08.07.2018 ob 19:45 gost

      Bolnd ciganice! Hahaha Hahaha.....

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.