https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ZABAVA

FOTO: Drugi dan Krumplove noči z Okroglimi muzikanti

Lipa, 08.07.2018 ob 17:00  

V Lipi je v soboto, 7. julija, potekal drugi dan dvodnevne prireditve Krumplova noč, na kateri je za zabavo številnih obiskovalcev tokrat poskrbela glasbena skupina Okrogli muzikanti.

 

Nogometni klub Lipa je letos organiziral že 30. izvedbo tradicionalne prireditve, ki je vključevala tekmovalni del popoldneva, kot tudi glasbeno-zabavno dogajanje. Celotno sobotno dogajanje je vključevalo 20. Pomursko sekaško tekmovanje lastnikov gozdov, nakar sta za glasbeno dogajanje poskrbela Duo Danilo in Matej.

Ves čas prireditve so si lahko obiskovalci privoščili razne specialitete iz krompirja, kot je tradicionalni langaš, pomfri in še kaj. Organizatorji so za popestritev dogodka pripravili še bogat srečolov, za najmlajše obiskovalce pa napihljiva igrala. 

Okoli 21. ure se je začela zabava z ansamblom Okrogli muzikanti, ki so poskrbeli za še več glasbe in plesa pozno v noč. Okrogli muzikanti so ansambel narodno zabavne glasbe, ki uspešno nastopa in razveseljuje ljudi doma in v tujini že 15 let.

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      08.07.2018 ob 18:10 krumplaš gost

      Muzika - nula, lidij -nika, jesti-mrzlo, skratka eno uro sem popolnoma "promašu" život. Pa še pravijo, ka vstopnine ni, tam pa pobirajo DOBROVOLJNI PRISPEVEK inof budala vsakega pogledne, kelku što ličij notri. Skratka ZGUBA OD ZGUBE, v petek nula, včeraj sranje.j

      7 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      08.07.2018 ob 18:33 gost

      Seveda je bilo slabo, če pa ste meli slovenski band, če pa bi lepo pozvali Zečiča, Stavrosa, Zabačičevo Lidijo ali napol mrtvega Malačič Makija te pa bi blo super in bi blo množično obiskano pa še čarni bratje bi bli v ospredju, tak ka naslednjo leto lepo pozovite enega ali dva teh navedenih in uspeh ne more izostati, ker to je edina prava muzika za prekmurski zafustrirani folk, tak pač je in vedno bo.

      10 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.07.2018 ob 8:23 VinkoMegla gost

        Tij pa se prvo nafči pijsati tele mamino, kelko znamo je Maračič...vsaj poguglau bi lejko

        1 4 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      08.07.2018 ob 20:59 gost

      Ko ima nekdo krumple v glavi in tou hrvaške..normalno ka nešče čuti za slovensko muziko.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      09.07.2018 ob 10:00 gost

      Malačič, Maračič, kuračič, Bruharič vse je to isto sranje, poanta kaj sem hotel povedat je v tem, da je prekmurski folk obseden z hrvatijo in ne ceni svoje nacionalne pripadnosti, vi pa se ubadate z črkopisom kak se kaj napiše, to je ša najmanj pomembno, jebela vas Hrvatska i njihovo more da vas jebo, evo sam vama u vašem jeziku sada napisal ili je možda opet pogreška u pravopisu onda si sam popravi konju jedan.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.07.2018 ob 12:31 gost

        Dvomim, da bo zgoraj omenjeni konj razumel poanto tvojga komentarja..saj veš, kdo posluša hrvatijo..je malo tak..tak.

        5 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.