https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

Razstavili bodo fotografije mladinske izmenjave CultureCrash

Murska Sobota, 12.07.2018 ob 15:00  

V petek, 13. julija 2018, bo v murskosoboškem Mikk-u potekala otvoritev fotografske razstave »CultureCrash«, kjer bodo obiskovalci spoznali program Erasmus+ Mladi v Akciji, si ogledali kratki predstavitveni video mladinske izmenjave in razstavo fotografij. 

Razstava fotografij z naslovom »CultureCrash« oziroma »KulturniPok« je rezultat mladinske izmenjave, ki se je odvijala v Slovenskem domu Bazovica na Reki na Hrvaškem v mesecu maju 2018.

Mladi iz petih različnih Evropskih držav so spoznavali svet manjšin, ki živijo na Reki. Spoznali so kaj so stereotipi, kako jih ustvarjamo in kako se jih lahko izognemo. Skozi preživetih 8 dni na Reki so skozi različne delavnice spoznali tematiko in pripravili različne zanimive izdelke, ki jih želijo deliti z vami.

Predstavili bodo kako se lahko mladi aktivno vključite v podobne projekte v prihodnje in kako se aktivno vključiti v lokalno okolje preko mladinskega dela in prostovoljstva.

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.