https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Pomurski policisti izvajajo hišne preiskave zaradi prepovedanih drog

Murska Sobota, 10.07.2018 ob 11:00  

Kriminalisti in policisti Policijske uprave Murska Sobota v sodelovanju s Policijsko upravo Maribor, Celje in Ljubljana izvajajo hišne preiskave zaradi suma storitve vrste kaznivih dejanj.


Kriminalisti in policisti tako preiskujejo kazniva dejanja s področja neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v  športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog po I. in III. odstavku 186. člena KZ-1B, katerih storitev je osumljenih več oseb iz omenjenih območij.

Kot so še sporočili iz Policijske uprave Murska Sobota bodo več  informacij v zvezi s policijsko preiskavo za javnost posredovali po končanih aktivnostih v naslednjih dneh.

 

 

 

 

 


 

    Komentarji

    1. gost
      10.07.2018 ob 14:39 Špricer bluz gost

      Vupan ka pa to nede spet predstava za javnost, kjer bi preiskovali male dilere , velke pa naprej obvestili ka naj skrijejo robo, ka de potekala racija. VULKAN KA SE MOTIM KA TO NEDE SAMO PREDSTAVA ZA JAVNOST????????

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. RobinHood
      10.07.2018 ob 21:58 RobinHood

      Boj z mlini na veter. Eno trgovino zapreš in se odpreta dve novi. In zgodba se ponovi. Tudi policija rabi nekaj za svoj obstoj in ne morejo vedno eni in isti trgovati. Stara zgodba.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      11.07.2018 ob 11:33 caplja12 gost

      Najbolj žalostno je to, da vsem na očeh, javno in brez posledic prodajajo prepovedane substance v svojih lokalih in fitnes centrih. Vsi vidijo, vsi vedo za kaj gre, zgodi pa se čisto nič. Kako naj potem še sploh verjamemo v našo pravno državo?

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.