https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Iz 30 na 15 stopinj Celzija, za severovzhod razglašen oranžen alarm

10.07.2018 ob 15:00  

Jutri nas čaka precejšnja ohladitev, iz 30 stopinj se bo temperatura zraka znižala na okoli 15 stopinj Celzija. To je precejšnji udarec tudi za vremensko občutljive. Prve nevihte in močnejše nalive bodo deležni prebivalci severovzhodne Slovenije.


Na Agenciji RS za okolje (Arso) opozarjajo, da bo jutri padlo med 30 in 50 litri dežja na kvadratni meter. Prisotni bodo krajevni nalivi, kjer lahko pade tudi med 70 in 100 litri na kvadratni meter.

V noči na sredo lahko hitro in močno narastejo hudourniki ter manjši vodotoki. Na udaru bodo vodotoki na severu in severovzhodu Slovenije, čez dan bodo naraščali tudi drugi vodotoki po državi. Ob tem ARSO dodaja, da so možna tudi razlivanja vodotokov.

Za severovzhod države jutri velja oranžno opozorilo. V noči na četrtek meteorologi napovedujejo nestabilno vreme. Nestabilno vreme nad našimi kraji je po besedah Uroša Strajnarja, kot navaja častnik Delo, posledica odsotnosti anticiklona.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.