https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

VIDEO: Prekmurska skupina predstavila novo avtorsko skladbo

13.07.2018 ob 6:05  

Prekmurska skupina Ethnotrip je predstavila novo avtorsko skladbo z naslovom Kaplja rose.

Besedilo za »Kapljo rose« je nastalo pod peresom Marka Kočarja, glasbo in aranžma so naredili člani zasedbe Ethnotrip. Govori o iskanju smisla  v trenutkih, ko pozabimo na naš največji dar – življenje, ki ga živimo. Je skladba, ki je polna pozitivne energijo, in zato je ravno pravšnja za ta čas, poln dopustov in poletnih dogodivščin.

Skladbi lahko prisluhnete spodaj:

Skladba »Kaplja rose« je tretji  singel s prihajajoče zgoščenke skupine Ethnotrip. Skupina se je do sedaj lotevala priredb ljudskih pesmi, njihova tretja zgoščenka, ki bo izšla letos jeseni pa bo vsebovala 12 avtorskih skladb.

Skupino sestavljajo: Tjaša Šimonka (vokal), Miha Kavaš (violina), Primož Kramberger (klavir), Aleksander Varga (bas kitara) in Tomi Došen (bobni).

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.