https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOŠARKA

3x3 GEZA PUB Beltinci do polfinala na turnirju Central Europe Tour 2018

17.7.2018  

Ulični košarkarji ekipe 3x3 GEZA PUB Beltinci so v soboto, 14. julija 2018, zaključili serijo turnirjev na Slovaškem ter v skupinskem delu finalnega turnirja zmagali na vseh 3 tekmah. GEZA PUB Beltinci so se kot prvo uvrščena ekipa uvrstili v polfinale, kjer so po napeti tekmi (15 : 18) morali priznati premoč ukrajinski ekipi. Slednja je bila sestavljena iz najboljših ukrajinskih uličnih košarkarjev. 

Na tekmi za tretje mesto so naleteli na ekipo, katere večina igralcev nastopa tudi za reprezentanco Slovaške ter izgubili. Na slovaški turneji so 3x3 GEZA PUB Beltinci osvojili letošnjo najboljšo uvrstitev, to je 4. mesto. Tako so v svoji krstni sezoni na Slovaškem nanizali nekaj lepih uspehov in za las ostali pred vrati Challenger turnirja svetovne serije v Latviji.

Slovensko čast na finalnem turnirju v Bratislavi so za ekipo 3x3 GEZA PUB Beltinci zastopali: Niko Bačvić, Igor Žigo, Matjaž Želj in Grega Farkaš.

Prekmurski ulični košarkarji se ne predajajo, že naslednji mesec se odpravljajo na turnejo po Madžarski. Tam so v pretekli sezoni že zmagali na enem izmed turnirjev in se uvrstili na finalni turnir v Budimpešto.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.