https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

FOTO: Za živahno vzdušje pred lendavskim gradom poskrbela pevka Luce

Lendava, 21.07.2018 ob 15:00  

V petek, 20. julija, je pred lendavskim gradom nastopila hrvaška pevka Luce, ki jo nekateri zaradi glasu imenujejo kar " hrvaška Adele". Koncert je na grad privabil lepo število ljudi, kar kaže na to, da Lendavčani ter okoliško prebivalstvo potrebuje takšne dogodke.


Pevka Lucija Ćustić, z umetniškim imenom LUCE je pred kratkim prvič nastopila v Sloveniji in je s prvim koncertom v Mariboru ter kasneje tudi v Lendavi zelo zadovoljna. Jeseni bo izdala svoj novi album, njeno glasbo pa lahko najdete tudi na youtubu.

Ob pevki Luce sta nastopila Miroslav Gugić na violončelu ter Matej Milošev na kitari. Njene pesmi govorijo o odnosih z neobetavnim koncem a so del čudovitih trenutkov, ki jih je v življenju treba izkoristiti. Čeprav veliko poje o ljubezni še sama ni našla pravega princa na belem konju.

Med občinstvom so bili predstavniki starejše, srednje ter tudi mlajše generacije. Čeprav v Sloveniji Luce še ni toliko znana, je na Lendavski grad privabila veliko število ljudi.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.