https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Stanjevci najboljši na gasilskem tekmovanju v Krplivniku

23.07.2018 ob 13:00  

V nedeljo, 22. julija 2018, je v Krplivniku potekalo 19. odprto gasilsko tekmovanje. Tekmovalo je 5 ekip gasilcev, najboljši pa so bili PGD Stanjevci.

Gasilska zveza Hodoš in PGD Krplivnik so v nedeljo, 22. julija 2018, organizirali 19. odprto gasilsko tekmovanje. Tekmovali so gasilci iz Stanjevec, Markišavec, Čikečke vasi, Hodoša in iz Krplivnika. Največ točk, in sicer 437,5 so dosegli PGD Stanjevci, drugi so bili PGD Krplivnik s 434,5 točkami, tretji so bili PGD Markišavci, četrti so bili Čikečka vas in peti oz. zadnji so bili PGD Hodoš.

Na tekmovanju je nastopila tudi pionirska ekipa PGD Hodoš.

Po tekmovanju in razglasitvi rezultatov so se vsi skupaj družili do poznih večernih ur.  

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 



Avtorica: Klaudia Abraham

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.08.2018 ob 6:23 gost

      Te strijc z največjim trebuhom te je bolle za šank da bi za šankom kaj gasil vej se pa pod njim vse potere kama stopi samo večjo škodo napravi

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.