https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Heroji vas bodo v Veliko Polano furali v pižamah

Murska Sobota, 24.07.2018 ob 11:30  

O herojih v pižamah smo že pisali, tokrat so spet ustvarili akcijo v sklopu katere ponujajo brezplačni povratni prevoz do Pomurskega poletnega festivala v Veliki Polani.


Zaigrala bo Dubioza

V soboto, 28.7.2018, pričakujemo otvoritveni dan Pomurskega poletnega festivala, bolje znanega kot “Polanski dnevi.” Prvi dan lahko pričakujemo nastop skupine Dubioza kolektiv s predskupino Helem nejse, ob koncertnem dogajanju pa bo organiziran tudi dnevni program.

 Foto: Music 24 all day music

Zakaj rabimo heroje?

Z namenom zmanjšanja števila voznikov pod vplivom alkohola je bila združena skupina ljudi, ki dejujejo pod okriljem zavoda Vozim, bolje pa jih poznamo pod imenom projekta “Heroji furajo v pižamah.” Ti bodo v soboto obiskovalce vozili na in iz festivala ter s tem višali ozaveščenost o problematiki vožnje v opitem stanju, ob enem pa tudi zmanjševali količino nevarnih voznikov na cestah. “Invalidi, ponesrečeni v prometnih nesrečah, mlade varno in brezplačno vozijo z zabav domov v krajih izven večjih mest, kjer ni taksi služb ali organiziranega javnega prevoza. Tam je tudi odstotek prometnih nesreč zaradi vožnje pod vplivom alkohola ali drog bistveno večji,” so zapisali na spletni strani zavoda Vozim.

Foto: vozim.si

Obvezne prijave

Za prevoz NA zabavo so heroji pripravili obrazec, ki ga najdete na TEJ povezavi. Na obrazcu izberete uro in kraj s katerega se boste odpravili na festival, za povratno vožnjo pa se prijavite na kraju festivala. S prijavami gre pohiteti, saj delujejo po sistemu prvi pride, prvi melje. Predprijava je pogoj za prevoz, opozarjajo Heroji, saj pričakujejo veliko število zainteresiranih vozačev.

 

Foto: Občina Ravne Na Koroškem

Seznam začetnih postaj in ure odhoda so naslednji:

19:00, Ljutomer (glavna avtobusna postaja)

19:00, Lendava (glavna avtobusna postaja)

19:45, Beltinci (glavna avtobusna postaja)

20:00, Murska Sobota (glavna avtobusna postaja)

20:30, Lendava (glavna avtobusna postaja)

21:10, Gornja Radgona (glavna avtobusna postaja)

21:15, Beltinci (glavna avtobusna postaja)

Spodaj si oglejte še kratki izobraževalni in promocijski video programa Heroji furajo v pižamah.

    Fotogalerija