https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

VIDEO: Muraši odigrali prijateljsko tekmo s Ptujčani

Murska Sobota, 24.7.2018  

V torek, 24. julija 2018, je NŠ Mura v Rakičanu odigrala prijateljsko tekmo z ekipo 2. SNL Dravo Ptuj.  


NŠ Mura : NK Drava Ptuj   3:2 (1:1) 

 

Mura je pričela s postavo: Nevistić (vratar), Pucko, Kepir, Kurbus, Karničnik, Lorbek, Maruško, Horvat, Rebernik, Šlak in Sirk. V 8. minuti je Mura povedla na 1:0. Strelec zadetka je bil Rok Sirk. V 41. minuti so gostje izenačili na 1:1. Prvi polčas se je končal z rezultatom 1:1.

Med polčasom je pri NŠ Mura prišlo do dve menjavi. Vratarja Nevistića je zamenjal Matošević, Maruška pa je zamenjal Kozar. V 56. minuti je za vodstvo Mure na 2:1 ponovno zadel Rok Sirk. V 61. minuti je iz igre odšel Rok Sirk, vstopil pa je Amadej Maroša. V 64. minuti je iz igre odšel Lorbek, v igro pa je vstopil Borut Lukač. V 68. minuti višanje vodstva NŠ Mura  na 3:1. Strelec zadetka je bil Amadej Maroša. V 73. minuti so igro zapustili Pucko, Kepir, Kurbus, Karničnik, Horvat, Rebernik in Šlak, v igro pa so vstopili Šturm, Bošković, Peričić, Kous, Kouter, Šušnjara in Bobičanec. V 90. minuti je bila enajstmetrovka za gostje in znižanje rezultata na 3:2. Tekma se je končala z zmago NŠ Mura. 

 Posnetek prijateljske tekme si lahko ogledate spodaj. 

    Komentarji

    1. gost
      24.07.2018 ob 22:34 cirkus gost

      LUK-onja je najbaugše molzni stroj iz Murinoga bankomata. Svetske manjak za nika ne odgovarja v ekipe, golmane slabe, nega napredka ali LUK-onja dale cejca Kuzmičov bankomat. Velemojster je znanje prineso iz mladinske ekipe k članom, samo ga nišče še ne razme ali glavno, ka Murin potujoči cirkus ide dale. Šimeni pa veselo kadruje, ka njeme menedžerje nastavlajo ološ igralce. Glavno, ka smo mi profesionalci.

      8 15 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.07.2018 ob 10:42 gost

        Ge pa od Luka kompanjon. Igralce gučijo , da je od Šimundže senca. Baje je Slavic majster za Ošlaja. Dečki ga hvalijo neverjetno. Ošlaja in Luka držate čim bolj stran od ekipe, da jo ne kvarita.

        1 4 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      25.07.2018 ob 8:57 Muraš gost

      Nič dobrega se ne obeta Muri v nadaljevanjo prevenstva,kjer so to drugoligaški igralci ni kvalitete prva liga je premočna za nji rezoltatov nebo pa tudi na vsaki tekmi bo majn gledalcev

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      25.07.2018 ob 10:23 Mura 111 gost

      Mura bo iz tekme v tekmo boljša! Štenkaši, boli vas Mura!

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      25.07.2018 ob 10:52 gost

      Boljša? Mora se obrniti za 120% da bi bila vsaj malo konkurenčna.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      25.07.2018 ob 11:36 gost

      Tou bil tekmec po meri.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      25.07.2018 ob 15:13 gost

      Preknorci sama hudobija je v vas takšnega naroda nega nikjer na sveti samo štenkate Namesto ka bi bili ponosni ka mamo po 5letih klub v prvi ligi ga podpirali in čestitali vodstvi kluba ki dobro dela Zato pa nas ma ostala Slovenija za Nerazvite posebej v Glavah SRAMOTA malo se zamislite kakše bedarije pišete

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      25.07.2018 ob 16:07 gost

      Nismo hudobni pa tudi štenkaši nismo,smo pa zvesti navijači Mure,kateri ne pišemo bedarij,pišemo pa resnico,katero vidimo z svojimi očmi koliko se je včeraj mučila Mura v Rakičane,da je na prijateljski tekmi premagala drugo ligaško Dravo 3 -- 2 Mura ima drugo ligaške igralce in z temi igralci nebo rezoltatov v prvi ligi in iz tekme v tekmo bo majn gledalcev vi pametnjakoviči,kateri nočete viditi resnice pa boste vidli na katerem mesto bo Mura na koncu sezone

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.07.2018 ob 17:52 gost

        Mura se je včeraj mučila? Očitno nisi biu na tekmi. Mura je kot prvo večino tekme igrala z ogralci, ki v nedeljo niso dobili priložnosti, ali pa so dobili drobtinice, komaj zadnjih 20 munit so šli gor bolj prvotimci. Kot drugo, mura je do zadnje minuta vodila 3:1, vmes bi lahko povišala vodstvo, na koncu pa si sodnik izmisli penal, saj je biu prekršek izven kazenskega prostora. Tak da.

        4 0 Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      25.07.2018 ob 16:59 pesar gost

      Mura bo na koncu 7!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.