https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GOSPODARSTVO

Igor Banič prevzel Blisk Montažo

25.07.2018 ob 6:00  

Igor Banič je v partnerski navezi, prevzel več kot 51 odstotkov delnic, murskosoboškega podjetja Blisk Montaža.


Po naših informacijah, so družno prodali svoje delnice nekdanji in sedanji zaposleni podjetja Blisk Montaža, kot tudi Rudi Horvat, direktor Saubermacher Slovenija. Tako je Igor Banič s svojimi partnerji uspel prevzeti večinski delež delnic v podjetju Blisk Montaža d. d.

Okoli 100 zaposlenih

Podjetje Blisk Montaža, z okoli 100 zaposlenimi, spada med največja gradbeno – instalacijska podjetja v Pomurski regiji.

Kljub turbulentnemu okolju, je podjetje preživelo vse gospodarske vzpone in padce, ter se uspelo dolgo zadržati na trgu.

Na fotografiji Igor Banič (levo), Stanko Polanič (desno).

Nekdanji predsednik uprave Pomgrada odprl s.p

Igor Banič je bil letos januarja, na seji nadzornega sveta Pomgrada, sporazumno razrešen z mesta predsednika uprave. Več o tem si lahko preberete tukaj.

Prvega febrauarja letos pa je Banič odprl svoj s.p. za poslovne in finančne storitve.

Velik potencial za razvoj 

Poklicali smo Igorja Baniča, ki je prevzem potrdil in nam obenem povedal, so se za prevzem odločili, ker smatrajo, da lahko dolgoročno pomagajo pri razvoju podjetja Blisk Montaža.

Dolgoročno nameravajo prevzeti nadzorne funkcije, pozneje pa tudi upravljavske. Vidijo namreč velik potencial za uspešno poslovanje družbe, njen razvoj in razširitev. 

 

 



 

 

 

 



    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.07.2018 ob 9:35 Miško gost

      Odklenkalo je direktorskoj zlatoj kartici Bliska,zdaj se bar malo rasladij

      15 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      25.07.2018 ob 10:59 gost

      evo murina uprava navali na sponzorstvo blisk montaža banič še ma kaj pejnez od pomgrada in lejko prispeva za nš muro 50.000 € za klub mura

      1 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      25.07.2018 ob 18:12 gost gost

      Ka pa te gospod Boris Goldinski?

      10 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      25.07.2018 ob 18:35 ALBATROS gost

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      27.07.2018 ob 17:46 sobota gost

      Naključja se ne dogajajo. Vse se zgodi z nekim namenom. Tudi to, da je o menjeni gospod pred časom odšel iz Pomgrada. Ljudje nimajo pojma kdo, kako in zakaj vleče nit v ozadju vseh stvari? Enako je v politiki. Vsa ta pogajanja za novo vlado so samo predstava za ljudstvo. Glvni akterji so javnosti skriti!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      27.09.2018 ob 14:36 gost26 gost

      Banil je govedo od teleta!!!!!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.