https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ODBOJKA

FOTO: Prvi dan turnirja Labda

28.7.2018  

V petek, 27. julija, se je ob 16. uri na Labda beach centru v Beltincih pričel finalni turnir LABDA lige 2018, na katerega so se uvrstile štiri ženske ekipe in osem moških. Po pestrem in zanimivem petkovem dogajanju so preostale še pofinalne tekme in tekme za končne uvrstitve, katere bodo odigrane jutri. Jutrišnje dogajanje se prične okrog 13. ure s polfinalnim srečanjem med moškimi.


Med ženskami sta se v finale, ki je na sporedu jutri okrog 17. ure prebili ekipi IN/OUT, katero sestavljata Sarah Demirtas in Katja Saje in ekipa AGM božo lukač, katere zasedbo sestavljata Iva Škraban in Janja Donša. Še prej pa se bosta okrog 15. ure ua tretje pa se bosta udarili ekipi ŠD Izziv pomurje(Andreja Tratnjek, Mateja Žerdin) in Prava Kombinacija(Laura Kocet, Melani Jerič).

Pri moških bo prvi finalist znan že okrog 13. in 14. ure ko bosta odigrani polfinalni srečanji med ekipama  DUO HORVAT FIT TIME FITNES (Tomaž Horvat, Primož Horvat) in A&T (Tin Vrabl, Aljoša Štros) ter ORIGINALA (Urban Drvarič, Nik Škrjanec) in SERV - IVORS (Žan Vori, Val Krajcar). Finalno srečanje pa se bo pričelo okrog 18. ure.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.