https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Občini Ljutomer potekajo številne aktivnosti

Murska Sobota, 31.07.2018 ob 19:00  

V sklopu 62. praznika Občine Ljutomer potekajo v ljutomerski občini številne aktivnosti.


V času praznovanja praznika Občine Ljutomer, vsako leto pripravijo tudi zabavno popoldne za najmlajše in njihove starše. V nedeljo, 29. julija 2018, so za otroško rajanje poskrbeli Andreja Zupančič in cirkus Arbadakarba.

Otroci so se naučili cirkuških spretnosti, se zabavali, peli in plesali. 

Odprli dve novi javni stranišči 

Letos aprila pa so v Občini Ljutomer pristopili k ureditvi dveh novih javnih stranišč v Mestni hiši v Ljutomeru. Uredili so tudi stranišče, ki je dostopno gibalno oviranim osebam. Vrednost celotne investicije je okoli 20.000 evrov. Novi stranišči so uradno svojemu namenu predali v ponedeljek, 30. julija 2018. 

Odprli nova otroška igrala v blokovskem naselju 

V ponedeljek, 30. julija 2018, so otvorili nova otroška igrala v blokovskem naselju med Fulneško in Užiško ulico v Ljutomeru. Na pobudo občanov so v letu 2017 organizirali javno delavnico, na podlagi katere se je pripravila idejna zasnova za postavitev igral.

Odstranjena so bila stara igrala in postavljena nova v vrednosti okoli 10.000 evrov. 

Izžrebali so številke za nedeljsko kasaško dirko

V nedeljo, 5. avgusta 2018, pa bo v Ljutomeru potekala osrednja letošnja kasaška dirka. Žreb štartnih številk so opravili v atriju Mestne hiše v Ljutomeru, v ponedeljek, 30. julija 2018. Na 28. slovenskem kasaškem derbiju se bo za zmago pomerilo dvanajst najboljših štiriletnih kasačev. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      31.07.2018 ob 19:46 gost

      Štajerke najlepše punce ste na svetu !!!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      31.07.2018 ob 21:46 Prlek gost

      Kdo je sa prvi lulat?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.08.2018 ob 12:13 gost

      Če se gre za lokalne volitve in reklamo za le te je to zelo draga kampanja, ki jo plačujemo vsi občani ostali kandidati si morajo sredstva sami zbrat. Za razmislit.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      01.08.2018 ob 16:23 WC gost

      Vauu, telefon na nogi. Ufff, kelko lidi je bilo. Le kon so jih vse spravili? To de šlo v Guinnessovo knjigo rekordov, ka v Lotmerki slavnostno odprejo šekret. Toga nega nige inde. Samo v LOTMERKI. Slavnostno odprtje šekreta. Zodja slika je huda. Vsi pod prisilo po službeni dolžnosti. Dame so morale priti, da preizkusijo šekret. Upam ,da je bil podžupan toliko kavalir in je vseh sedem damic vključno z županjo spustil naprej. Dajte še povedat kera je šla prva lulat.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.