https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

GLOBALNO

VIDEO: Oliverju zapeli na hrvaških ulicah

31.07.2018 ob 15:40  

Ob povodu smrti Oliverja Dragojeviča, so na Hrvaškem razglasili dan nacionalnega žalovanja, torek, 31. Julij 2018. Vse državne zastave na javnih in državnih poslopjih so in bodo še do konca dneva, visele na polovici droga.


Nacionalni dan sožalja, so tokrat prvič na Hrvaškem razglasili pod tem imenom, vse od trenutka, ko je novica o smrti hrvaškega glasbenika prišla v javnost, pa na večih lokacijah po Hrvaški, potekajo dogodki za počastitev njegovega dela in življenja. V Splitu so včeraj na osrednjem trgu v Splitu prepevali njegove pesmi, v rojstni Veli Luki pa so tiho peli kar pred njegovo rojstno hišo.

V Hrvaškem narodnem gledališču v Splitu, bo danes potekala žalna slovesnost, ki se je bo udeležil tudi predsednik vlade Andrej Plenković. 

Oliver bo do zadnjega počivališča na Lučki kapetaniji odplul s katamaranom, mimo cerkve sv. Frane. Do Korčule ga bo spremljala njegova družina s člani skupine Dupini, s katerimi je sodeloval dolga leta.

 

    Komentarji

    1. gost
      01.08.2018 ob 3:56 gost

      en hrček menje ...je zaj ka kruj,letrika pa čeki so falejši...kakšo dramo delate z toga pač je mrl ka zaj,kelko znanih slovencov pa že šlo z toga sveta pa nikša takša pamonozna reportaža..Pomurec hrčkasti ste gratali,betežno je tau fajst ....rajši man či bi dali objavo kak se vrhuski perici spečio,ka man nekaj od toga ..nej pa ka en hrček vesno pa hujše kak da bi rim papa mrl...no te ste nej meli takših senzacionalinh objav...na kozlanje mi idete..MEĐIMUREC...zamislite se malo ,či še ščite ka vas što glida ...menje hrčastoga več SLOVENSKOGA

      6 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.08.2018 ob 22:17 Prrrekmurec gost

        Ti si sigurno en zabiti primitiven MARKO prizadeti markast. Ka niti ne pomlis elektrikaa napisati ka pises LETRIKA. Pa eno spostovanje izkazi do umrlih ljudi. Ker ta pokojni pevec ti je sigurno ne nic slaboga naredo...

        2 5 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.08.2018 ob 11:46 hrcektimamoriva gost

      nej je kar en hrcek ampak en najboljsih pevcev kar jih je hodilo na balkanu. lahko smo ponosni in mamo privilegij, da smo ziveli istocasno kot on, ki je velikan glasbe.

      6 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      02.08.2018 ob 3:47 gost

      prrrekmurec...haha tij si eno velko goričko budalo,tvoj radijo či ga sveda maš samo hrčkasto mekekee muziko vleče,znaš samo ka ti hrček pošepata..tij si špot sramota nicka ka ga maš,rajše si napijše krepnjeni dragijeviče ..budalo goričko eno..znaš je svejt vičji kak samo da ideš 1x 2x na leto seno obračat na drujgi brejg pa misliš ka trdoga svojoga buga za keco držijš..malo se pomiri ka si betežen v glavi pa doktor nej zabadav tablete napijsal..jemli..dobro de ti ,neš tak zafrostrerani v toj svojoj goričkoj vukojebini ...

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.