https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Danijela privabila množico na petkovo noč festivala v Veliki Polani

Velika Polana, 04.08.2018 ob 13:00  

V Veliki Polani je na petkovi noči Pomurskega poletnega festivala nastopila priljubljena hrvaška pevka zabavne glasbe Danijela, ki je s številnimi glasbenimi hiti poskrbela za zabavo mnogih obiskovalcev dolgo v noč.

Letošnji Pomurski poletni festival v Veliki Polani se je ta vikend s včerajšnjim nastopom hrvaške pevke Danijele počasi prevesil v svoj sklepni del. Tudi tokrat je množica obiskovalcev preplavila Prireditveni center Poljana v Veliki Polani, velik šotor pa je bil prav tako nabito poln. Za ogrevanje publike na petkovi noči pa je poskrbela domača glasbena skupina Blue Planet.

S svojo glasbeno potjo je Danijela pričela leta 1996, ko je izdala prvi samostojni album »Zovem te ja« in si tako odprla bogato glasbeno pot. To je potem potrdila z albumom »To malo ljubavi« in z njim presegla naklado 100.000, kar je v današnjem času nepojmljivo. Leta 1998 se je s pesmijo »Neka mi ne svane« kot zmagovalka Dore uvrstila na Eurosong na Irskem. Takrat ni osvojila samo hrvaške publike, pač pa tudi Evropo, saj se je uvrstila na odlično 5. mesto. V istem letu je sledil še album „To malo ljubavi“. V vsej svoji karieri je postala pevka leta na Hrvaškem, njeni albumi so bili proglašeni kot najbolj prodajani tako na Hrvaškem kot v Slovenji.

V včerajšnjem večeru so tako lahko številni obiskovalci prisluhnili Danijelinim največjim hitom, kot so Što sam ja što si ti, Zovem te ja in številnim ostalim. Tudi letos je organizator festivala Društvo Štrk Slovenija, pripravil program za vse generacije in različne glasbene okuse ter tako v Veliko Polano ponovno uspel privabiti številne obiskovalce od blizu in daleč. Pomurski poletni festival v Veliki Polani se bo zaključil danes z nastopom slovenske rock glasbene skupine Siddharta.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.08.2018 ob 14:54 gost

      To mi delaj. Hrvaška in Bosanska muzika zakon. Ne pa neka Nika Zorjan in Murko.

      12 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.08.2018 ob 19:45 čerebere gost

        neven kak lahko sploh mečeš niko zorjan v isti koš kot murkoja... nika ma vsaj talent za petje... murko še tega nima...

        4 8 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.08.2018 ob 20:39 Niko gost

        debeli, tujec, pijanček se je preselo na pomurca. Pitanje ge indre še smeti s tou svojo modrijo.

        4 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.08.2018 ob 16:38 drevored gost

      ove na 25toj slike se imenujejo gančka banda

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      04.08.2018 ob 18:21 kičo gost

      Pa nemre Nika Zorjan biti "pevačica", či samu "klifče".Pevačica in pevač morata biti v imenu publike, tou su še pa za Niku Zorjan svetlobna leta oddaljenosti od publike, ki bi ji njena pesem prinesla nekaj, kar bi jo tudi odneslo med kao "zvezde". Že sama inteligenca oblačenja Danijele in Zorjanove je svetlobno leto razlike. Koji kurac je še pa videl žensko z roza lasmi?

      14 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      04.08.2018 ob 19:09 Pika na I gost

      Kak smo pametni. Potrebno je razumeti da obstajajo pevci in pevke ter zabavljači in zabavljačice.

      2 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      04.08.2018 ob 22:22 gost

      Nika neje ne eno ne drugo.

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.08.2018 ob 22:59 gost

        Nikino izgovorjavo ne razume niti njen oče, kaj šele kdo drug, momlanje skozi nos nikoli ni bilo in ne bo petje, zapomnite si to. Besedilo pesmi se mora razločno slišati od prve do zadnje besede

        10 2 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.