https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

FOTO: Na skritem dvorišču je zapela Kristina Oberžan

07.08.2018 ob 17:00  

V soboto, 4. avgusta zvečer, se je na skritem dvorišču predstavila Kristina Oberžan s Klemnom Smolejem.


Kristina Oberžan je v Sloveniji najbolj prepoznavna kot vrhunska jazzovska pevka ter avtorica glasbe z veliko izkušnjami, spretnostmi, osupljivo širino in globino glasbenega znanja. Klemen Smolej je izvrsten kitarist in aranžer. Diplomiral je iz klasične kitare na Akademiji za glasbo v Ljubljani ter jazzovske kitare na Deželnem konservatoriju za jazz v Celovcu. Glasbenika sta gostom popestrila večer s skladbami iz Kristinine zadnje zgoščenke My Heart Knew ter priredbami slovenskih in ameriških jazzovskih standardov. 

Skrito dvorišče je tudi tokrat bilo nabito polno, precej ljudi je koncert zato spremljalo stoje.

 

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.08.2018 ob 17:24 gost

      Nika uči se.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.