https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Ob vikendih lahko še vedno pričakujemo zastoje

11.08.2018 ob 18:18  

Do konca avgusta, pogosteje ob vikendih, je moč pričakovati zastoje in povečano število vozil na avtocestah. Najbolj bo promet povečan med Avstrijo in Hrvaško, predvsem zaradi poletnih počitnic in raznih javnih prireditev.


Na odseku štajerske avtoceste med Šentjakobom in Domžalam proti Mariboru, bosta danes do 16.00 zaprt odstavni in vozni pas. Med priključkoma Celje zahod in Celje center proti Mariboru bo sicer predvidoma do konca meseca potekala zamenjava protihrupnih ograj.

Čakalne dobe na mejnih prehodih

Zaradi kolektivnih dopustov v Italiji, lahko pričakujemo povečan promet med Italijo in Hrvaško ter na avtocesti A1 med Madžarsko in Italijo. Daljše čakalne dobe lahko vozniki pričakujejo na mejnih prehodih v Istri ter na Gruškovju. V primeru daljših čakalnih dob na Gruškovju se priporoča uporabo mejnih prehodov Zavrč in Središče ob Dravi.

 Po podatkih Agencije RS za okolje se nam konec tedna obeta dež, temperature pa bodo kljub temu vztrajale pri okoli 30 stopinjah Celzija, poročajo na slovenski tiskovni agenciji.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.08.2018 ob 18:26 77 gost

      Jaz stem nimam problema ker se vozim z vlakom.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      11.08.2018 ob 19:42 gost

      Hah

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.