https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

V gašenju požara poškodovan gasilec, škode za 40 tisočakov

17.08.2018 ob 13:50  

Včeraj, 16. avgusta 2018, smo poročali o požaru na gospodarskem poslopju v Filovcih v Občini Moravske Toplice.  


Gospodarsko poslopje je zgorelo v celoti, prav tako nekaj kmetijskih strojev in krma za živali. En gasilec se je pri gašenju poškodoval in sicer ga je opeklo po nogi.

 

Z ogledom kraja požara in z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je tuja krivda izključena.

Vzrok požara bo znan po vseh zbranih obvestilih. Škoda po nestrokovni oceni znaša okrog 40.000,00 EUR, so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota.

 

 

 

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.