https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ODBOJKA

FOTO: Na odbojkarskem taboru zbrani mladi odbojkarji

Lendava, 22.8.2018  

V Lendavi poteka že tretji Odbojkarski tabor Lendava – Volleyball camp Lendava, na katerem sodeluje skoraj 60 otrok.


Po uspešno izpeljanih odbojkarskih taborih prejšnjih dveh let, je tudi letos Odbojkarski klub Lendava organiziral "Volleyball Camp Lendava 2018". Tabor se odvija med 20.8 in 24.8.2018 na  Dvojezični srednji šoli Lendava. Na njem sodelujejo otroci v starostnem razponu med 5 in 16 let, nekateri kot začetniki, drugi pa svoje odbojkarske veščine že nadgrajujejo. Tabor vodi trener Odbojkarskega kluba Ledava, Spasoje Todorović, s pomočjo trenerjev Andreja Gruta in Sare Saković, aktivno pa pomagajo tudi igralke kluba.

Zanimanje za odbojko v Lendavi iz meseca v mesec narašča, mesečno se jim pridružuje čedalje več deklet in na tabor je prijavljenih rekordno število otrok, okoli 60. Tabor je podprla tudi Občina Lendava.

 Tabor je nadaljevanje celoletnega dela v klubu, hkrati pa tudi zadnja skupna promocija odbojke, pred pričetkom novega šolskega leta. Že med letom so izvajali predstavitve odbojke po šolah na območju upravne enote Lendava in verjetno je odlična udeležba na taboru prav odraz teh promocij.

Tabor organizirajo, da bi otrokom v počitniškem času omogočili čim več zdravega gibanja in pristnega druženja z vrstniki, hkrati pa tudi predstavljajo odbojko kot šport. Razdeljen je v tri sklope: jutranje zbiranje udeležencev z animacijo in zajtrkom, vadbeni del s treningom odbojke, po kosilu pa se udeleženci tabora odpravijo v kopališče Term Lendava, kjer se kopajo in igrajo odbojko na mivki.

 Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.