https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Za slovo od zvestih gledalcev visoka zmaga Mure 05

Murska Sobota, 22.5.2011  

Murskosoboška Mura 05 je odigrala še zadnjo domačo tekmo v tej sezoni in se od zvestih gledalcev poslovila na najboljši možen način - z visoko zmago nad Krškim 4:1. Z zmago so se prebili na peto mesto, ob ugodnem razpletu v zadnjem krogu pa se lahko prebijejo tudi na končno četrto mesto letošnje sezone druge lige. Na drugi strani je Nafta že včeraj visoko s 4:0 izgubila v Velenju proti Rudarju in pred zadnjim krogom padli na predzadnje mesto, ki ne zagotavalja neposrednega obstanka.

Mura 05 : Krško 4:1 (1:0)

Strelci: 1:0 Bohar (14.), 2:0 Bohar (50./11m), 3:0 Sprečo (69.), 4:0 Kous (72.), 4:1 Mosterlić (80./11m).

Mura 05: Luk, Kous, Rogač, Ošlaj, E. Janža (od 77. Kek), Kouter, Horvat, Bohar (od 70. Gruškovnjak), Lotrič (od 77. Bencak), J. Janža, Sprečo.

V zadnjem krogu prihodnjo nedeljo bo Mura 05 gostovala pri Roltek Dobu in ima še možnost osvojiti četrto mesto. Za to pa bo najbrž potrebna zmaga črno-belih, Labod Drava pa ne bi smela slaviti v Šmartnem.

Rudar : Nafta 4:0 (0:0)

Strelci: 1:0 Bratanović (64.), 2:0 Grbić (72.), 3:0 Rotman (87.), 4:0 Kelenc (90.).

Nafta: Ajlec, Matjašec, Lesjak, Balažic, Pavel (od 51. Raduha), Tomažič-Šeruga, Korošec, Levačič, Maruško, Jovanović (od 46. Ibraimi), Vinko (od 80. Vöröš).

V zadnjem krogu bo Nafta na domačem terenu gostila tretjeuvrščeno Luko Koper, medtem ko bo osmi Triglav gostoval pri Olimpiji. Za neposreden obstanek morajo Lendavčani obvezno premagati Koprčane, Kranjčani pa ne smejo osvojiti niti točke v Ljubljani. V primeru, da Nafta zmaga, Triglav pa remizira, bi se tekmeca izenačila po točkah, zaradi boljšega izkupička v medsebojnih tekmah pa bodo osmo mesto osvojili Kranjčani.

Fotografije z Murine tekme:

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. fcbayern1900
      23.05.2011 ob 15:44 fcbayern1900

      bravo mura 05!!! lepa zmaga za konec pred domačo publiko!!! drugo leto pa naskok v prvo ligo!!!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.