https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ODBOJKA

Murska Sobota gosti srednje-evropski pokal odbojke na mivki

23.8.2018  

V petek, 24. 8. in v soboto, 25. 8., bo v Murski Soboti na letnem kopališču, na srednje-evropskem pokalu v odbojki na mivki za mlade do osemnajst let nastopilo 20 ekip iz šestih držav. Nastopali bodo najboljši mladi pari v odbojki na mivki iz Avstrije, Madžarske, Slovaške, Češke republike in Slovenije ter iz Cipra, kot gostujoče države tega srednje-evropskega pokala.


Danes prihaja v Mursko Soboto 20 najboljši mladih ekip do osemnajst let  v odbojki na mivki. Avstrijo bosta zastopali dve ekipi fantov in ena ekipa deklet. Madžarska bo nastopila s tremi ekipami deklet. Iz Češke republike prihajata ekipa fantov in ekipa deklet. Slovaško bo zastopala ena dekliška ekipa. Kot gostje pa se bodo predstavili tudi odbojkaši iz Cipra.

Slovenijo bodo zastopali nekateri najboljši pari odbojke na mivki pri nas. Odbojkarska zveza Slovenije pri fantih prijavila para: Toni Travnik/Tilen Založnik in Vid Ramšak/Luka Primik. Na posebno vabilo organizatorja pa bosta nastopila tudi Črt Rozman in Klemen Šen, ki letošnje poletje zaradi poškodbe nista veliko nastopala. Posebno vabilo pa ta prejela tudi Rok Možič / Jaka Udrih, serijska državna prvaka, ki sta na pravkar minulem evropskem prvenstvu v odbojki na mivki osvojila odlično 9. mesto. Fante bo vodil priznani trener iz Beltincev – Andrej Tot.

Foto: beachvolley.blog

Organizator je omogočil nastop tudi nekaterim izbranim iz regije ob reki Muri. Tako bodo pri fantih nastopili Žan Vori / Val Krajcar in Žan Bedrač / Niko Kovačič, vsi iz odbojkarskega kluba Panvita Pomgrad Pomurje. Fantje so kljub začetku dvoranske sezone, resno zastavili in po dogovoru z njihovim trenerjem v dvorani - Dejanom Fujsom, že opravili par treningov na prizorišču srednje-evropskega pokala.

Dekliška para, ki bosta zastopala Slovenijo sta: Iza Zbičajnik / Maja Marolt in Zala Špoljarič / Lana Žužek. Dekleta bo vodil uspešen trener mlajših selekcij, Goran Cestnik. Posebno vabilo sta dobili sestri Ajda in Gaja Kuhar. Zaradi nekaterih odpovedi sta posebno vabilo po priporočilu Andreja Tota, sicer trenerja v novem odbojkarskem prvoligašu, Ženskem odbojkarskem klubu Ljutomer, sprejeli Lisa Rosić / Nika Kosi, obe prav tako igralki ŽOK Ljutomer.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.08.2018 ob 15:30 DEBELI FUKJENEC gost

      Super. Se splača pogledat. Upam, da vreme ne bo nagajalo.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.