https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Nogometaš Mure med reprezentanti do 21 let

28.8.2018  

Slovenska reprezentanca do 21 let bo 7. in 11. septembra odigrala kvalifikacijski tekmi s Kazahstanom. Selektor slovenske reprezentance Primož Gliha je danes predstavil seznam vpoklicanih reprezentantov, med katerimi najdemo nogometaša NŠ Mura Aleksandra Boškovića.

Nogometna zveza Slovenije je na svoji spletni strani objavila seznam vabljenih igralcev:

Grega Sorčan (Gorica), Metod Jurhar (Celje), Luka Janžekovič (Aluminij), Žiga Lipušček (Gorica), Jon Gorenc Stankovič (Huddersfield Town / ENG), Ožbej Kuhar (Triglav), Luka Badžim (Ankaran), Erik Gliha (Aluminij), Aleksandar Bošković (Mura), David Brekalo (Bravo), Timotej Mate (Drava), Dejan Vokić (Zaglebie Sosnowiec / POL), Jan Humar (Gorica), Janez Pišek (Celje), Jaka Bijol (CSKA / RUS), Adam Gnezda Čerin (Domžale), Jan Repas (Caen / FRA), Dejan Petrovič (Aluminij), Matic Vrbanec (Aluminij), Martin Kramarič (Maribor), Alen Ožbolt (TSV Hartberg /AUT), Jan Mlakar (Maribor).

 

Foto: nsmura.si

V petek, 7. septembra, bo odigrana prva tekma med Kazahstanom in Slovenijo in to ob 15. uri v Astani, druga pa v torek, 11. septembra, ob 16.30 na Ptuju.

»Največja težava tega gostovanja je zagotovo velika razdalja, saj je pot do Kazahstana skorajda enako dolga, kot da bi šli na Kitajsko. Potovali bomo torej okrog petnajst ur in se soočili s kar štirimi urami časovne razlike. Prav to je tudi eden izmed razlogov, da je Kazahstan tako visoko na lestvici, saj se vse reprezentance, ki tam gostujejo, soočajo s podobno problematiko. Dodatno težavo zagotovo predstavlja tudi umetna travnata površina na prizorišču tekme. Kazahstan je sicer tehnično dovršena in agresivna reprezentanca, ki pa ima ključne prednosti predvsem na domačem igrišču prav zaradi izpostavljenih razlogov. Na gostovanju v Kazahstanu je doslej slavila le Francija, medtem ko to ni uspelo Črni gori in Bolgariji,« je za NZS povedal Primož Gliha.


    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.08.2018 ob 20:35 gost

      KAK PIJŠE EDEN NA SOBOTAINFO, KA JE PRIMOŽ GLIHA BIL SOIGRALEC STAREGA BOŠKOVIČA IN DRUŽINSKE PAJDAŠ ŠE VEDNO, POTEM JE TA DEČKO LAHKO "REPREZENTANT". PRI GLIHE ITAK ŠTEJ NEKVALITETA, AMPAK USLUGE... BADŽIM,..ITD..

      8 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.08.2018 ob 20:56 Ball gost

      Te dečki so že dobili pohane sendviče od DUSKOJA managera???? Pa notri PAPJIKA pa malo PAJADAJSA....???? To njim tjbej dati za gesti....te do DOBJI fuzbaleri. PJVI do... 100 PJOCENTOV....

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        29.08.2018 ob 8:34 ggwp gost

        Kaj je tvoj problem s to osebo? Že večkrat sem opazil pod različnimi prispevki, da pišeš brez "R-jev" in se posmehuješ na račun govorne napake tega človeka...

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      28.08.2018 ob 21:33 gost

      Lahko bi bili ponosni,da je igralec Mure v repki,tukaj so pogoji,21,let,ni jih veliko v prvi ligi,kateri bi igrali,to je dokaz,da se pri Muri dela dobro.

      8 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      28.08.2018 ob 23:28 gost gost

      škoda ka samo Boškovič,saj tudi Šušnjara bi is zaslužo vpoklic samo na žalost je on od Šimundže igrač,pa nema šanse pri Glihi šteri je pri muri špilo bil veliki pajdaš z Jermanišom,Boškovičem inše nekaj primorcev je bilo glavno pa ka de Šuki dale glavni igralec pri Muri .ŠUKI TI SI KRALJ NEGA BOKŠOGA OD TEBE AJDE SAMO TAK DALE MURA ŠAMPION-ŠIMUNDŽA CAR

      4 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      30.08.2018 ob 13:14 asd gost

      asdf

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      31.08.2018 ob 10:07 gost

      Nekateri ste prav prizadeti(v glavi), če kaj NŠ Mura uspe. Mura ne sme zmagati,dati reprezetanta, drugi vsi so boljši. Nekateri boste od zavisti do NŠ Mura kar krepnili - zavistneši!

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      31.08.2018 ob 10:41 gost

      Mura=bruh za ostale Prekmurce izven Murske Sobote.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        31.08.2018 ob 16:09 - gost

        torej, kerih hinavcov je več? murašov al oveh vseh ostaleh? vsi samo šinfate po mure, če pa en napijše kaj prote kerome drugome klube, so pa VSI sobočance hinavce, pa najbole nesramne navijače, pa neven ka še vse nej.

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.