https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Prihaja 3. Športni kulturni avanturistični festival ŠKAF v Černelavcih

Černelavci, 06.09.2018 ob 13:15  

Mladinsko društvo Černelavci to soboto, 8. septembra od 15. ure dalje, pripravlja že 3. Športni kulturni avanturistični festival ali ŠKAF, ki bo tudi letos v Športnem centru Černelavci poskrbel za nepozaben dan, poln športa, druženja in zabave.

V soboto 8. septembra od 15. ure dalje mladina iz Černelavcev, kot že prejšnja leta, za vas pripravlja 3. Izvedbo Škafovih iger ali Športnega kulturnega avanturističnega festivala, ki se bo letos dogajal v Športnem centru Černelavci. Tako boste ob koncu poletnih počitnic in začetku novega šolskega leta lažje stopili v šolske klopi, za hip pozabili na vse obveznosti ter se hkrati družili s prijatelji.

Obširni otroški program za najmlajše čez dan

Kot do sedaj vam tudi letos Mladinsko društvo Černelavci pripravlja zabavne igre za vse starostne skupine. Čez dan bodo pripravili zanimiv otroški program, kjer se bodo lahko zabavali tudi najmlajši. Odvijal se bo obširnejši otroški program, s plesno animacijo in delavnicami za otroke.


Novost: predstavitev več kot 6 lokalnih športnih klubov

Novost na letošnjih Škafovih igrah je zanimiv športni program, saj se bodo vam tekom dneva predstavilo več kot 6 lokalnih športnih klubov, kot so, Kickbox Murska Sobota, ŽOK Murska Sobota, Nogometna šola, Hokej na travi in drugi. Predstavniki klubov vam bodo na voljo za vprašanja, predstavitev delovanja njihovega kluba, za vpis otrokov v njihove šole/treninge.

Večerni program z glasbeno skupino Prestiž in pravi ognjeni spektakel Nunchaku show

3. Športni kulturni avanturistični festival se bo prevesil v večerni del z glasbeno skupino Prestiž, ki bo poskrbela za pravo mero glasbe, plesa, zabave in druženja dolgo v noč. Še ena letošnja novost na Škafovih igrah pa je pravi ognjeni spektakel imenovan Nunchaku show, atraktivna točka, ki je ne vidite pogosto pri nas. Se vidimo na 3. Športnem kulturnem avanturističnem festivalu ŠKAF v Černelavcih!

PROGRAM DOGAJANJA:

15:00 - 18:00 ŠKAFOVE IGRE
16:00 - 19:00 PREDSTAVITEV LOKALNIH ŠPORTNIH KLUBOV IN GASILSKEGA DRUŠTVA ČERNELAVCI
16:00 - 19:00 POSLIKAVE OBRAZOV, NAPIHLJIVI GRAD
19:00 PODELITEV
20:00 SKUPINA PRESTIŽ
22:00 FIRE FLOW ARTS

Informacije za prijavo na Škafove igre:
- Mešane ekipe mora sestavljati 5 oseb,
- Prijavnina znaša 30€ (vključuje igre, plastenko vode in obrok hrane na osebo),
Prijave zbirajo na mladinskocernelavci@gmail.com
Info : 031 253 171 (Mitja).

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.