https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Predanovcih poteka 10. Eurohockey youth festival Sašo Fajs

Predanovci, 08.09.2018 ob 9:30  

V Predanovcih poteka od petka, 7. do nedelje 9. septembra, tradicionalni, že 10. Eurohockey youth festival Sašo Fajs, na katerem letos sodeluje 23 hokejskih ekip iz petih držav. Obenem Hokejski klub Triglav Predanovci obeležuje tudi 25. let svojega uspešnega delovanja. 

 

Hokejski klub Triglav Predanovci »Eurohockey youth festival Sašo Fajs« prireja letos že 10. leto. Memorial se prireja na čast in v zahvalo tragično preminulemu uspešnemu igralcu Hokejskega kluba Triglav Predanovci, Sašu Fajsu. Tekmovanje se tradicionalno začenja v petek popoldne in se nadaljuje preko celotnega sobotnega dne, zaključi pa v nedeljo. Turnir je zapisan v zgodovino hokeja na travi v Sloveniji kot največji mednarodni turnir v hokeju na travi v tem delu Evrope in je hkrati organiziran pod okriljem Evropske hokejske zveze.

V petek so se tako v Predanovcih pričele zbrati ekipe mladih hokejistov, ki letos prihajajo iz petih držav, in sicer Avstrije, Madžarske, Slovaške, Srbije in Slovenije. Po prihodu v Športni center Predanovci so pričeli s treningi ter prijateljskimi tekmami. Tekmovanje poteka v starostnih skupinah: U10, U13, U16, U19 in veterani. 

Tekme se bodo nadaljevale v soboto, 8. septembra od 9. ure dopoldan dalje, ob 19. uri zvečer pa bo odigrana memorialna tekma. Po tej tekmi bodo podelili tudi plakete in priznanja, nato bo sledil družabni del prireditve, za kar bo z glasbo in plesom poskrbela prekmurska glasbena skupina Weekend band.

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.