https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Išče se traktorist, učitelj klavirja ter pismonoše

16.09.2018 ob 6:05  

Ste brez zaposlitve? Tudi v tem tednu smo za vas pregledali ponudbo del na straneh zavoda za zaposlovanje in izbrali nekaj naj zanimivejših.

AS - MB gostinstvo in storitve d.o.o. išče receptorja za določen čas (12 mesecev). Pogoj za zaposlitev je srednja strokovna ali srednja splošna izobrazba. Od kandidata se pričakuje dobro govorjenje, razumevanje in pisanje italijanskega jezika. Kandidati lahko pošljejo vlogo po e-pošti ali pokličejo za razgovor do 16. septembra 2018.

GLASBENA ŠOLA LENDAVA išče učitelja klavirja za določen čas oz. do vrnitve odsotne delavke. Pogoj za zaposlitev je visokošolska izobrazba 2. stopnje ali visokošolska univerzitetna izobrazba (prejšnja), izobraževanje učiteljev za poučevanje poklicnih in praktičnih predmetov. Kandidat naj zelo dobro razume, govori in piše slovenski jezik. Vlogo lahko pošljete po pošti do 17. septembra 2018.

MOTEL ČARDA D.O.O. išče kuharja za nedoločen čas. Pogoj za zaposlitev je srednja poklicna šola, živilska tehnologija. Kandidati lahko vlogo pošljejo po pošti, e-pošti ali pa pokličejo za razgovor do 19. septembra 2018.

STROJNIŠTVO HOLC d.o.o. išče obdelovalca kovin za določen čas (6 mesecev). Pogoj za zaposlitev je srednja poklicna šola, strojništvo in obdelava kovin. Za razgovor lahko pokličete do 19. septembra 2018.

POŠTA SLOVENIJE išče pet pismonoš za določen čas (6 mesecev). Pogoj za zaposlitev je nižja poklicna izobrazba, poštni manipulant oz. drug ustrezen poklic ali končana osnovna šola in 5 let delovnih izkušenj. Kandidati lahko vlogo pošljete po pošti do 20. septembra 2018.

MURALES, Tovarna masivnega pohištva d.d. LJUTOMER išče vodjo vzdrževanja za nedoločen čas. Pogoj za zaposlitev je izobrazba inženir ali diplomirani inženir elektrotehnike - elektronika, energetika ali mehatronika. Kandidati naj imajo zahtevno znanje dela z urejevalniki besedil in s preglednicami ter osnovno znanje dela z bazami podatkov in programiranjem. Vlogo lahko pošljete po e-pošti do 7. oktobra 2018.

PANORGANIC, LJUTOMER, SPODNJI KAMENŠČAK išče traktorista za nedoločen čas. Pogoj za zaposlitev je srednja poklicna šola, nižja poklicna šola, srednja strokovna šola ali srednja splošna šola. Kandidati morajo imeti vozniški izpit kategorij B in F. Vlogo lahko pošljete po pošti ali e-pošti do 11. oktobra 2018.

Več o prostih delovnih mestih si lahko preberete tukaj.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.09.2018 ob 11:42 pismo gost

      Saj pa pošta je že zdavnjaj bila odločena ,da poštaše pripelje iz Srbije zdaj pa iščejo pa naše ljudij oziroma sužnje

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.