https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Pomurski policisti obravnavali poskus samomora

15.09.2018 ob 7:00  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali pet kaznivih dejanj, štiri prometne nesreče, poskus samomora, nedovoljen vstop, iskali pogrešano osebo, sedem kršitev javnega reda in miru ter pet primerov povoženja divjadi.


Okrog 16.30 je 22-letni voznik motornega kolesa izven naselja Vučja vas zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo izgubil oblast nad vozilom in z motornim kolesom padel ter trčil v breg obcestnega jarka. Voznik motornega kolesa je zaradi hudih poškodb umrl.

Na področju kriminalitete so v Murski Soboti obravnavali tatvino goriva, tatvino mobitela, grožnjo in dve tatvini registrskih tablic z oznakami MS CU-053 in MB IR-999.  

Javni red in mir je bil kršen petkrat v zasebnem prostoru in dvakrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.  

Dne 14. 9. 2018 so bili policisti obveščeni, da svojci pogrešajo 91-letno RANC Frančiško iz Negove 55 v občini Gornja Radgona, ki je odšla od doma neznano kam.  Pogrešana  je oblečena v temne hlače in bordo jopico. Pri hoji uporablja berglo .
Vse, ki bi imeli informacije o pogrešani osebi pozivajo, da to sporočite na interventno številko 113, na najbližjo policijsko postajo ali na anonimi telefon policije 080 1200.

Pogostejše meritve hitrosti bodo policisti opravljali na pomurski avtocesti.



    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.