https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

FOTO: Prekolesarili so tri dežele

18.9.2018  

V soboto, 15. septembra, je v okviru Dneva evropskega sodelovanja potekal 13. kolesarski rekreativni maraton Goričko-Raab-Őrség.

Dogodek sta organizirala Javni zavod Krajinski park Goričko in Razvojna agencija Slovenska krajina v okviru projekta Green Exercise, sofinanciranega v okviru programa sodelovanja Interreg Slovenija-Madžarska.

Začetek in zaključek kolesarjenja sta bila v kraju Monošter/Szentgotthárd na Madžarskem. Okoli 90 udeležencev pa se je lahko odločalo med malim maratonom, kjer so morali premagati približno 35 km in 200 metrov višinske razlike, in velikim maratonom, kjer so morali premagati približno 90 km in 600 metrov višinske razlike.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.09.2018 ob 11:27 Nemmadžar gost

      Vse samo neki projekti. Me zanima koliko je od teh 90 kolesarjec bilo Slovencev?

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.09.2018 ob 9:07 tnt gost

      Kaj še ne vprašaš koliko je bilo črnih in koliko belih.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.