https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V kampanji bo v ospredju tudi Pomurje

20.09.2018 ob 16:00  

Slovenska turistična agencija (STO) je 6. junija začela nacionalno digitalno kampanjo Dva milijona razlogov, zakaj čutimo Slovenijo. 17. septembra se je začel drugi, jesensko-zimski, del kampanje, kjer bo v ospredju vzhodni del države.

Cilj kampanje je zbrati dva milijona priporočil za oglede in doživetja predvsem manj znanih destinacij in produktov ter tako zmanjšati preobremenjenost nekaterih destinacij in geografsko razpršiti turizem. 

Prebivalce naše dežele zato spodbujajo, naj fotografije in video posnetke njihovih najbolj priljubljenih delov Slovenije delijo na družbenih omrežjih z uporabo #ifeelsLOVEnia. Zaželena pa je tudi uporaba ključne besede kraja, ki ga bodo ujeli v svoj objektiv in delili s svojimi sledilci.

Drugi del kampanje bo potekal do 2. decembra, poudarek pa bo na Termalni Panonski Sloveniji in Mariboru. STO bo skupaj z 11 vodilnimi destinacijami na tem območju – Čatežem, Dolenjsko, Podčetrtkom, Rogaško Slatino, Laškim, Dobrno, Ptujem, Mariborom, Velenjem/Topolšico, Pomurjem in Celjem – in različnimi ponudniki, predvsem naravnimi zdravilišči in kulturnimi ikonami, spodbujala prebivalce Slovenije in tuje goste, da prek svojih družbenih omrežij delijo svoje fotografije in videe, posnete v teh delih Slovenije.

Prvi, poletni del kampanje je potekal med 6. junijem in 7. septembrom in je spodbudil skoraj 220.000 objav na družbenih omrežjih in 5,6 milijona všečkov ter dosegel 60 milijonov uporabnikov. Ob koncu kampanje je izžrebani zmagovalec prejel 5-dnevni oddih v Glampingu Olimia Adria Village v Podčetrtku.

Privlačne nagrade čakajo tudi sodelujoče v drugem delu kampanje. STO bo na strani kampanje slovenia.info vsak teden izpostavila najboljše tri fotografije in videe ter jih nagradila, ob zaključku kampanje pa bo izbrala najboljšo fotografijo in video celotne kampanje, katerih avtorja bosta prejela vikend oddih v izbranih termah.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.